Söndag 27/10

27 okt, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du klargöra din ståndpunkt för en vän, men hur övertygande du än är så lyckas du inte vinna över hen till din sida. Din vän är minst lika envis som du är. Kvällen bjuder på underhållning.

Oxen 20/4-20/5

Du är så glad idag att du får energi trots att du egentligen sovit för lite och är väldigt trött. Under dagen hör du av dig till en vän som väntar på nyheter från dig. Kvällen blir sen, men det gör inte dig så mycket eftersom din glädje ger dig energi.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite för hjälpsam mot en vän, hen kommer att förvänta sig samma service varje gång och det kan du inte ge. Du vill egentligen bara vara omtänksam, men det här personen är ganska lat och utnyttjar gärna din generositet.

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen passar du på att sova ut ordentligt. Det har varit en okej helg även om du fortfarande känner saknad efter något eller någon. Under eftermiddagen så försöker du reda ut din känslomässiga status och det kan ta tid.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att säga nej till en vän som oftast föreslår äventyrliga, lite dumma saker som du vet att du borde låta bli. Hen vet precis hur hen ska formulera sig för att du inte ska kunna säga nej utan att känna dig som en feg stackare.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen pysslar du gärna hemma. Du behöver få tid att njuta av hösten och det gör du bäst i sällskap med god mat, levande ljus och andra mysfaktorer. Kvällen handlar om att trösta en vän som har det svårt just nu.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt vilsen och det beror på att du står inför ett val men med många alternativ vilket förvirrar dig. Du tycker det är tillräckligt illa att behöva välja mellan två saker, nu blir du handlingsförlamad och vet inte vad du ska dig till. En vän hjälper dig att komma på en lösning på ditt dilemma.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här söndagen har du möjligheten att visa dina vänner lite extra omtänksamhet. Du kan överraska dem med en spontan middag eller bara ringa för att höra hur de mår och om du kan göra något för dem. En släkting hjälper dig med ett ekonomiskt val.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner dig lite ensam idag, men du försöker att hålla ditt goda humör uppe ändå. Det handlar om att din vän antingen inte har tid med dig idag eller så är hen väldigt frånvarande i tanken även om hen är fysiskt närvarande.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir både rolig och jobbig. Du har haft en riktigt härlig vecka och en helt underbar helg så nu är det skönt att komma tillbaka in i vardagen igen. Men innan du är där så väntar en andlig eller fysisk resa.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ser fram emot att slippa göra någonting den här söndagen. Det har vart en väldigt lång vecka med mycket känslor och emotionella utmaningar. Idag andas du ut och njuter av livet. Du unnar dig det bästa och du tillåter dig själv att vara lat.

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen blir harmonisk, särskilt om du deltar i en sport eller tävling av något slag. För dig handlar det mer om att fokusera på nuet och inte fundera så mycket över framtiden, Du behöver få möjligheten att bara vara här och nu.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons