Måndag 28/10

28 okt, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en ganska stressig dag där du ska hinna med många saker. Du har en del måsten, men också många saker som du vil hinna med för att du tycker att de är roliga. Under den här dagen försöker du träffa några vänner som du inte ser lika ofta längre.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir en stökig dag där det gäller att hålla många bollar i luften samtidigt. Den är inte din favorit att hålla på med flera projekt åt gången, men just den här dagen har du inte så mycket val. En fin komplimang får dig verkligen att lysa upp den här trista måndagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen försöker du att ta flera olika initiativ, men inget blir riktigt bra. Det handlar om att du inte kan kommunicera med en kollega ordentligt. Ni pratar förbi varandra istället för med varandra och då blir det ofta irritation.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen försöker du träffa en person som plötsligt är tillgänglig. Av någon anledning så har hen tid med dig och du ser verkligen till att utnyttja den här chansen till din fördel. Du vill visa din vän varför er speciella vänskap är värd att kämpa för.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just idag försöker du undvika allt som har med ansvar och plikter att göra. Du vill bara ha kul. På jobbet flirtar du med kollegor, munhuggs med dina chefer och är härligt, oemotståndligt charmig. Privat så ägnar du större delen av tiden åt att mysa hemma, gärna i sängen med en bra film som sällskap.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite väl försiktig i dina uttalanden idag. Det är bättre att vara bestämd än tveksam. Försök att visa din kollega att du inte tänker finns dig i att hen sätter sig på sina höga hästar. Du har mer och bredare kunskap än din kollega.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att våga vara annorlunda. Oavsett om du sticker ut eller håller dig i bakgrunden så går dina åsikter stick i stäv med många andra. Du ser problemet från ett annat håll och det ger dig en unik överblick som dina kollegor inte har.

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen försöker du övertyga en vän om att hen ska våga säga ja till mer ansvar på jobbet. Hen är orolig att inte duga, men du vet att är det någon som kan lyckas som chef så är det din kollega. Kvällen handlar om att vara fokuserad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen blir ganska tråkig. Du vill gärna umgås med din vän, men hen har inte så mycket tid med dig som du skulle önska. Du står mitt emellan olika bekantskapskretsar just nu och det gör det lite besvärligt att vara spontan och bara ringa någon.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen så vilar du ut ordentligt. Du behöver lugn och ro för att fokusera om och hitta nya mål att jobba med. Den senaste tidens drama har varit psykiskt påfrestande, men inget som inte en stabil Stenbock kan klara av. En vän stöttar dig med sin värme och sin förståelse.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag satsar du på att få mycket gjort på kort tid. Du är ovanligt effektiv både när det kommer till beslut och till handling. Under dagen söker en chef upp dig för att få svar på vissa frågetecken som hen har.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag ser du en glimt av en person som du aldrig träffar nu för tiden och den glimten väcker minnen och starka känslor. Det du trodde var begravt och glömt flammar upp igen med ny intensitet. Frågan är hur du ska göra, ska du ta kontakt eller försöka glömma en gång till.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons