Tisdag 29/10

29 okt, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen återknyter du gamla vänskapsband och träffar nya inspirerande människor. Det blir en rolig och kreativ dag där du utvecklas och börjar se saker ur nya perspektiv. Kvällen handlar om logik och om att resonera sig fram till svar.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir en intensiv men givande dag där små detaljer ansvarar för kvaliteten på det du gör. Ju mer noggrann du med den sista finishen ju bättre blir resultatet. Kvällen bjuder på goda nyheter och en överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du känner en viss oro för den här veckan. Du har hört rykten och sett en del saker som får dig att fundera på om det är stora förändringar på gång på ditt arbete. Ingen vill tala i klartext, men du har en stark känsla av att något är fel.

Kräftan 21/6-22/7

På tisdagen får du återigen träffa den person som står ditt hjärta närmast. Om du inte har ett förhållande med den här personen så är det någon som ständigt finns i dina tankar och som du inte kan släppa taget om hur mycket du än försöker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir många intressanta samtal idag och en hel del minnen som vaknar till liv igen. Den här dagen tycks krets kring det som varit snarare än kring framtiden. På sätt och vis blir det ett farväl till det gamla, men det blir också en utvärdering av vad det är som du vill ha kvar i ditt liv.

Jungfru 23/8-22/9

Idag bråkar du för att få igenom din vilja i ett visst sammanhang. Dina kollegor är inte vana vid din temperamentsfulla sida så de kan bli lite chockade av ditt beteende. Eftermiddagen ägnar du åt kreativa och roliga uppgifter.

Vågen 23/9-22/10

Just nu balanserar du mellan två viktiga mål och det gäller att inte överarbeta eller underprestera inom något av de här områdena. För att få et bra resultat på båda uppgifterna bör du ägna dem ungefär lika mycket omsorg och arbete. Det gäller att hitta en jämvikt mellan resultat och tid.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen blir en effektiv dag där mycket kretsar kring pengar, dina egna eller någon annans. För dig är det viktigt att kunna vissa att du har ett ekonomiskt tänk och att du kan göra upp en långsiktig plan där du får pengarna att växa.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du umgås lite mer med en vän som under en period nästan helt var borta från ditt liv. Det blir en mysig dag snarare än rolig. Du inser att den här personen på sätt och vis är en trygghet för dig och det var ett misstag att ni tappade kontakten.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen bjuder på en mängd känslomässiga upplevelser. Dagen blir trevlig, rolig och känslofylld. Du får perspektiv på din vardag och du inser att även om du har mycket både privat och på jobbet så lever du det liv du vill leva. Visst skulle saker kunna vara enklare, men Stenbocken är inte rädd för utmaningar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du skäms lite för att du inte varit helt ärlig mot din familj. Det gäller en investering som du gjort utan att tala om det för din närmaste och du vet inte riktigt vilken reaktion som väntar när du väl berättar. Kvällen handlar om drama inom familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag njuter du av att vara med dina vänner. På jobbet så slår du dig ihop med en arbetsgrupp snarare för att den tilltalar dig på det personliga planet än för att den är effektiv. Privat umgås du mycket med vänner som du känt länge.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons