Onsdag 30/10

30 okt, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en dag som har allt, fest roliga upplevelser och ett överflöd av god mat och och trevligt sällskap. Tillhör du den yngre generationen finns det en risk att kvällen blir lite väl sen med tanke på att den är en vanlig vardag.

Oxen 20/4-20/5

Dagen går fort och du tycker att det är kul på jobbet. Det finns mycket som du trivs med i ditt liv just nu och det gör det enklare att gå upp på morgonen. Kvällen bjuder på lite olika aktiviteter, bland annat en överraskande trevlig upplevelse.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att vara resonabel även om vissa saker kan vara svåra att förstå. Din kollega har väldigt starka åsikter om det mesta just nu och ibland känns det helt omöjligt att resonera med hen. Du får försöka att hitta ett sätt att kommunicera med den här personen.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen tar du kontakt med din vän för att se om ni kan träffas ensamma. Hen drar sig gärna undan när det blir för allvarligt och du känner at du måste försöka ta reda på varför hen gör det. Det här är en person som du alltid tänker på och det är viktigt för dig att er relation är bra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du glömmer bort hur tufft det kan vara när det kommer till känslor. Hela hösten har varit lekande lätt både på jobbet och privat. Du har flirtat en hel del och kanske haft en ytlig relation, men idag blir du påmind om hur det känns när det är äkta känslor inblandade.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir förhållandevis trevlig och lagom effektiv. Du känner att du börjat hitta din plats och att du kan ta för dig lite mer. Under eftermiddagen får du höra en massa negativt prat från en kollega och det irriterar dig att hen alltid ska se situationen så nattsvart.

Vågen 23/9-22/10

Du får testa dina gränser idag och det är på sätt och vis bra för dig eftersom du så sällan gör det. Du brukar undvika att dra konflikter eller utmaningar till sin gräns, du väljer oftast tänja en aning på det acceptabla men bara inom din egen bekvämlighetszon.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte bra på att hantera en kollega som har ett ganska labilt humör. Du har länge försökt med att bara undvika personen ifråga, men nu har du fått nog och du söker istället att konfrontera hen för att se vad hen har för problem med dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen umgås du gärna med en vän. Shopping och en god lunch står på dagens aktivitetslista, men den listan kan även utökas med en bio eller en middag. Just nu är du väldigt social och spontan.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen är din egen på ett sätt som är rätt unikt för dig. Du brukar alltid ha många saker som du måste göra innan du kan unna dig att vara spontan, träffa vänner eller bara det lugnt. Idag är det tvärtom, du har inga som helst krav på dig och det känns underbart. Kvällen blir väldigt sen.

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen försöker du avsluta en hel del projekt för att kunna starta om ett ganska omfattande arbete som kommer att ta det mesta av din tid i anspråk framöver. Dagen handlar om att vara effektiv och att kunna planera framåt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du försöker ignorera den där känslan du har av att du valt fel. Du är inte riktigt lycklig just nu, varken på jobbet eller privat och du vet inte hur du ska kunna ändra på det. Tankar som att byta arbetsplats, flytta eller bryta upp från en relation finns ständigt hos dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons