Torsdag 31/10

31 okt, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen laddar du om. Det blir en del att göra men så länge du håller ett bra tempo så är det inga problem. Just nu får du extra energi från Solens placering och det gör att du kan ta dig an lite mer utmanande saker än du brukar.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir lugn. En liten utmaning får dig att fundera ett varv extra innan du bestämmer dig för en affär. I grunden är du positiv till det här avtalet du vill bara vara säker på att du inte biter dig själv i svansen med för mycket jobb.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen försöker du övertala en kollega att testa något hen aldrig har gjort förut. Du är den äventyrliga av er två så det kan blir svårt, samtidigt som din vän faktiskt tycker det är kul att vidga sina vyer lite.

Kräftan 21/6-22/7

Idag bekänner du något för en vän men ångrar dig i samma stund som bekännelsen slinker ur dig. Din vän har aldrig varit bra på att hålla tyst och du misstänker att din hemlighet inte kommer att vara så hemlig särskilt länge till.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här torsdagen försöker du utmana dig själv och dina sociala talanger. Du vet reda an att du via din charm kan få nästan vad du vill, men ni träffar du på en person som inte alls faller för ditt lättsamma sätt och din humor. Här måste du ta till din intelligens för att nå fram.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att ge upp. Du har svårt att hålla fast vis något som du upplever som tidskrävande och opraktiskt trots att din chef vill att du ska fortsätta. Idag talar du om precis vad du tänker och tycker och sedan vägrar du helt enkelt fortsätta med det här meningslösa projektet

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir intressant och väldigt lärorik. Du verkar gå en utbildning eller så får du testa på nya uppgifter på jobbet. Kvällen cirkulerar kring familjen och kring ett gemensamt beslut som ni är på väg att fatta.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte på humör för att resonera med envisa personer som inte lyssnar på vad du har att säga. Vill din kollega inte ta dina goda råd så slipper hen det men då ska hen inte komma till dig och gnälla när saker går fel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du på bra humör idag och du försöker få med ett antal vänner på en aktivitet. Dina vänner har inte samma energi som du har och det kan vara svårt att få något gensvar från dem. Om dina vänner inte vill ut på äventyr så får du väl ge dig ut på det själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att ta och ge i ett visst sammanhang. Det blir en bra dag där du utbyter en hel del erfarenheter med personer i en liknande men inte identisk situation som du befinner dig i. Kvällen handlar om att ha roligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett bra humör den här torsdagen. Flera av dina idéer börjar ta en mer konkret form och du tycker att det är kul att kunna följa tanken till verklighet. Under dagen så får du mycket beröm från en chef som är nöjd med dina insatser.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att vara modig fast du känner dig orolig. Du har fattat ett beslut, men du vet inte hur du ska framföra det till din vän. Det handlar om er relation och den framtid som du ser för er två.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons