Fredag 1/11

01 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir familjär och mysig. Det blir en dag där du helt kan vara dig själv och du kan släppa på kontrollen lite. Under dagen kommer du på dig själv med att sakna en person ganska mycket. Hen har varit en stor del av ditt liv den senaste tiden och er vänskap blir bara starkare med tiden.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen passar du på att unna dig själv lite lyx. Det kan vara en extra god lunch, lite okynnes shopping eller att du skämmer bort dig själv med hemma SPA på kvällen. Det här blir en riktigt bra och harmonisk dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att diskutera med vissa personer om hur fel de har. I ditt fall handlar det mest om att du vill ha rätt, snarare än att stå upp för vad du tror på. Du gillar argumentera för argumenterandets skull och det blir nästan lite av en tävling för dig där den som får rätt vinner.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Den här dagen försöker du övertyga en vän om ni ska ses igen. Efter att spenderat en hel del tid med hen den här veckan så har du börjat längta ännu mer efter hen. Det är något hos den här personen som du inte kan få nog av.

Lejonet 23/7-22/8

Du har haft en trevlig vecka och nu vill du gärna avsluta den med dunder och brak. Kanske är det din tur att ställa till med en fest eller bjuda på middag. Om du tar lite initiativ kan det blir en riktigt rolig kväll där du får chansen att visa vilken fantastiskt charmig värd du kan vara.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen handlar om att knyta kontakter både på jobbet och privat. Du brukar vara lite svår att lära känna eftersom du inte vill släppa någon in på livet, men idag är det bra om du i alla fall försöker ge ett intryck av att vara öppen och lättsam.

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen försöker du undvika en person som hela tiden ber dig om tjänster. Du har väldigt svårt att säga nej till hen hur mycket du än försöker. Under dagen får du chansen att bjuda en vän på en liten överraskning.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen passar du på att vara ute så mycket som möjligt. Du vill ta till vara på ljuset innan det försvinner helt. Oavsett om du befinner dig i stadsmiljö eller på landet så hämtar du energi från din närmiljö. Att ta en långpromenad får dig att samla tankarna och slappna av.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och omväxlande fredag som handlar om att våga ta för sig i olika sammanhang. På jobbet får du en unik möjlighet men det gäller att haka på innan någon annan upptäcker den och knycker den framför nästan på dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir trevlig och social. På dagen så ägnar du dig gärna åt shopping. Du gör väldigt dina fynd den här dagen. På eftermiddagen och kvällen är det vänner som gäller. Just nu så är du ovanligt flirtig och social vilket gör dig populär i många sammanhang.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ifrågasätter en persons beteende när hen går över gränsen för andra gången. I vanliga fall är det här en trevlig person, men när det kommer till tävlingar så spelar hen inte alltid rent spel och det irriterar dig enormt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får gärna visa vad du går för idag, men samtidigt får du inte glömma bort att ta hand om dig själv med god mat och frisk luft. Du funderar mycket den här dagen. Den senaste veckan har dina känslor fören person inte bara vaknat till liv igen, de har blivit ännu starkare än förr.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons