Lördag 2/11

02 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Lördagen bli en lugn dag där du fokuserar mycket på en hobby som du har. Du har inte haft tid att ägna så mycket uppmärksamhet åt den här hobbyn den senaste tiden, men idag har du både tid och energi. Under dagen får du roliga nyheter av en vän.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir intensiv men härlig. Du tillbringar mycket tid både utomhus och i köket och kvällen blir ovanligt sen. Under den här dagen får du möjlighet att planera ett par resor under våren. Eftermiddagen handlar om vänskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du satsar på att få igenom ett förslag som rör en större grupp, det kan vara vänner eller familj. För dig är det här förslaget väldigt viktigt så det är bra att du tänker igenom vad det är du vill säga och hur du ska lägga upp det.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om pengar och om att slösa eller spara. Den senaste tiden har du haft förmånen att kunna tjäna lite extra och nu funderar du på att investera i något som du velat ha länge eller att spara till en resa i sommar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du utnyttjar din charm för att få lite extra hjälp med saker som du tycker är svåra. Du vet att ditt leende och din värme är svår att stå emot och utnyttjar glatt dina tillgångar. Under dagen så försöker du ta kontakt med en vän, men hen är väldigt upptagen.

Jungfru 23/8-22/9

Du har inget emot att ta ett steg tillbaka och hålla dig lite vid sidan av. Du har länge hoppats på att en av dina mer blyga vänner ska våga ta plats och plötsligt händer det. Idag så blommar hen ut i ett väldigt icke privat sammanhang.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att säga nej till en släkting idag. Det som hen ber om är både tidskrävande och onödigt, men du ställer upp ändå bara för att göra hen glad. Du vet hur mycket den här ansträngningen betyder för din släkting, det bevisar att du bryr dig om hen.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir väldigt intensiv men rolig. Du har många aktiviteter inplanerade och det finns en risk för förseningar på grund av dåligt planerade marginaler. Kvällen handlar om möten och om att lära känna nya människor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lat den här lördagen. Det finns ingen energi i ditt tecken. Du ignorerar dina vänner och undviker din partner bara för att få bara helt i fred. Det kan låta tråkigt, men för dig är den här avskildheten en lyx som du både behöver och förtjänar.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig, utmanande och fysiskt påfrestande. Under den här dagen får du massa av positiv energi från vänner och en mentor. Ditt självförtroende växer och du känner att du kan och kommer bevisa vad du går för. Kvällen handlar om god mat och vänskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir på dåligt humör när du träffar en person som försöker sätt krokben för dig i ett visst sammanhang. Hen är egentligen en bra människa, men just nu så verkar hen inte förstå vart gränserna för det etiskt riktiga går.

Fiskarna 19/2-20/3

Du bestämmer dig för att börja skriva med en person som ständigt är i din tankar och du använder dig av den sämsta tänkbara ursäkten för att starta er konversation. Som tur är så väljer hen att ignorera din uppenbarligen dåliga ursäkt och fortsätter konversationen under hela lördagen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons