Söndag 3/11

03 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir rolig och annorlunda. Du gör en dagsresa eller utflykt för att vidga dina vyer lite. Dagen blir omväxlande och du njuter i fulla drag. Under eftermiddagen möter du en person från ditt förflutna.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen går fort. Du har mycket som du vill hinna med, samtidigt som du vill få möjligheten att njuta av att vara ledig. Du är gärna utomhus under den här dagen. Det är skönt att njuta av frisk luft och det får dig att samla energi för kommande vecka.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som sällan blir irriterad på småsaker, men idag lyckas en vän att får dig ur balans när hen försöker förmå dig att tänja på dina principer. Du har ganska få principer och du är öppen till det mesta, men det få regler som du följer håller du stenhårt på.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir rolig, omväxlande och lite stressig mellan varven. Idag gör du gärna saker som att shoppa, gå på bio besöka en tävling. Under dagen så umgås du med en person som du tycker är okej, men som du inte känner något direkt för men det visar sig att det gör hen för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir lite stel stämning idag när hemligheter avslöjas och känslor kommer fram. Du brukar inte ha några svårigheter med att släta över den här typen av situationen med hjälp av din humor, men just idag blir det svårt eftersom du är direkt eller indirekt iblandad i situationen.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att njuta och om att ta det lugnt. Ett långsamt tempo där varje minut spelar roll passar Jungfrun utmärkt. Du, liksom de andra jordtecknen mår bra av att inte stressa och du vet hur du ska uppskatta de små ögonblicken.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen blir du arg på en släkting för att hen är både lat och oförskämd. Hen förutsätter att du ska utföra vissa uppgifter som hen själv tycker är för jobbiga eller tråkiga. Du har gång på gång förklarat att du varken vill eller har tid med den här typen av tjänster, men det ignorerar din släkting helt.

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen finns det utrymme att vara kreativ och nyskapande. Du tycker det är roligt med färg och form, både när det gäller inredning, kläder och i ditt skapande. Den här dagen får du verkligen möjligheten att tänka utanför ramarna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du bir lätt irriterad på en vän för att hen inte tycker som du gör. Du anser att din vän borde hålla med dig i stort sett i allt, men hen väljer ofta att säga emot eller sätta sig på tvären. Ni har pratat om hur olika ni är och om att ni egentligen inte passar ihop, men att er vänskap är större än era olikheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir lite psykiskt jobbig eftersom du går in i en ny fas av uppladdning. Det handlar om en tuff vecka som du har framför dig och du vill helst slippa tänka på den, men du har inget val eftersom det finns vissa saker som du måste förbereda.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en förmåga att reta upp en släkting idag. Det mesta du säger och gör tycks irritera hen. Du försöker vara diplomatisk och inte trampa hen på tårna, men det är också fel. Det är bara att inse att inget du säger eller gör går hem idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att acceptera det som är på väg hända. Du inser att du kommer glida ännu längre ifrån en viss person, men du är inte redo för det. Du vet inte hur du ska kunna behålla hen i ditt liv, men du vet att du kommer att ångra dig om du inte ens försöker.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons