Måndag 4/11

04 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns olika sett att se på saker och du måste inte alltid välja den mest kontroversiella ståndpunkten du kan hitta. Ibland kan det vara bra att kompromissa även om du tycker det är roligare att gå mot strömmen.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lite slitsam. Det är mycket att göra och många verkar vara sjuka på ditt jobb. Det kan hända att du är lite krasslig för ditt horoskop indikerar en låg energinivå och bristande engagemang. Eftermiddagen blir betydligt roligare än arbetsdagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är trött på en person som hela tiden tjatar på dig att göra olika saker samtidigt som det är svårt att säga nej. Det kan vara att den personen har någon form att maktposition som att hen är din chef och det gör situationen lite komplicerad. Du är en person som har svårt att ta order från någon.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen handlar om vardagen och om att komma in i vardagslunken efter helgen.  Du har haft mycket roliga aktiviteter privat den senaste tiden så det gör att det blir extra svårt att hitta motivationen för jobbet igen. Ett samtal eller sms lyser upp din dag. Det är en person som alltid får dig att le

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen väntar ett äventyr om du längtat efter. Det behöver inte betyda att du ska klättra i berg eller ut på vandring, det kan vara en spännande kurs eller en utvecklande aktivitet på jobbet, Just nu är det mesta som bryter vardagsmönstret spännande.

Jungfru 23/8-22/9r

Det blir en rolig och varierande måndag där du får möjligheten att visa vad du går för inför en större grupp. Du är inte alltid så bekväm med att sticka ut, men idag är du förberedd och då presterar du också väldigt bra. Du får många komplimanger för din insats.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen handlar om att hitta ditt inre lugn. Du fungerar bättre och gör bättre ifrån dig när du har balans. Dagen börjar inte så bra. Små irritationsmoment som försenad buss, slut på kaffet och pratsamma kollegor riskerar att rubba dina cirklar. Här gäller det att ta ett djupt andetag och hitta tillbaka till din inre frid.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Dagen blir rolig och väldigt intensivt. Trots stressen har du kul och tiden går fort. En ny kollega imponerar på dig både med sin sociala förmåga och med sin kunskap inom många olika områden. Den här är en person du vill lära känna närmare.

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen känner du dig lite kluven till det mesta. Helgen har fått dig att inse vad det är du saknar i ditt liv, samtidigt som du känner på dig att den perioden är över och att det är dags att fokusera på nya mål. Just nu känner du dig lite mittemellan dåtid och framtid.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir intensiv men intressant. Goda nyheter förgyller dagen och du känner att du faktiskt är på rätt väg. Den här måndagen imponerar du på dina chefer utan att du vet om det. Ditt sätt att fokusera och din förmåga att arbeta självständigt är unik.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att tala direkt från hjärtat, då vinner du den största effekten. Visst är det bra att vara påläst och att ha alla fakta, men det är med passion som du vinner över dina kollegor på din sida.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen försöker du hitta ett arbetssätt som passar dig. Du har de senaste veckorna funderat på att byta jobb, men samtidigt är du väldigt bekväm och du ogillar att behöva börja om från början med nya människor. Du måste väga för och nackdelar mot varandra.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons