Tisdag 5/11

05 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen blir du väldigt irriterad på en person som inte lyssnar på dig. Det här är en kollega som alltid måste ha rätt oavsett om det kommer att kosta mer eller ta längre tid. Det viktigaste för den här personen är att hen får bestämma.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir lite lugnare än måndagen. Kraven på den här dagen är inte lika många som på måndagen och du kan jobba i ett lugnare tempo. En ny kollega får dig att blir lite fjantig. Det är något hos hen som får dig att tappa talförmågan eller säga extremt dumma saker. Hen är mycket attraktiv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar på dig lite väl mycket idag, men det är svårt att backa när du inser att du inte hinner med. Du försöker hitta genvägar och effektivare sätt att arbeta men risken är stor att du biter dig själv i svansen och det resulterar i ännu mer övertid.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen är du på ett ovanligt soligt humör. Det var länge sedan du mådde så här bra eller hade så här mycket energi. Idag imponerar du på en kollega med din listighet. Du vet precis hur du ska kunna minimera en extremt tråkig uppgift så den blir hanterbar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du längtar både bort och hem på samma gång. Idag vill du vara nästan var som helst utom på jobbet. Det kryper i kroppen på dig och tiden går extremt långsamt. På eftermiddagen vänder det lite och du känner hopp om livet. Kvällen blir social och trevlig.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en kallhamrad person idag. Du viker varken förbön eller smicker. Du vet vad som måste göras och du vet vilka som är bra på att maska så du håller ett extra vakande öga på dessa kollegor. Under eftermiddagen drabbas du av otur i en rad småuppgifter.

Vågen 23/9-22/10

Du kan bli väldigt besviken på personer som du har haft höga förväntningar på omen som inte lever upp till din tro på dem. Idag är en sådan dag då en kollega inte använder sig av sin fulla potential och det gör dig väldigt frustrerad eftersom hen har så mycket att vinna på att visa upp sig just idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inne i en period då du känner dig lite småhängig men det vill inte bryta ut ordentligt. Det kan till och med hända att du får febertoppar på kvällarna, men nästa dag är symtomen borta. Det här är en indikation på att din kropp behöver vila så var noga med maten och med sömnen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen missar du helt en uppgift som har en deadline och det kan ställa till det för dig. Du har hittills visat att du är framåt, driven och villig att jobba, men den här typen av slarv drar ned helhetsomdömet av dig inför dina chefer.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen försöker du att samarbeta med en större grupp och det går bra, men du är ändå inte riktigt nöjd. Just nu är du nästan lite av en perfektionist och du vill att allt ska klaffa, men det är svårt när det är många personer inblandade. Du borde vara stolt med er insats.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här dagen så övertalar du en chef att hen ska släppa tanken på att anställa en person som hen tycker är lovande men som skriker problem i dina ögon. Du misstänker att just den här personen som dun chef är på väg att anställa är en mästare på att manipulera människor.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag ifrågasätter du hela din existens, men bara väldigt temporärt. Du inser lika snabbt som du börjar tvivla att du faktiskt har det bra och att du kanske är lite deppig för att det är höst och att det är kallt. Du är en person som har svårt för mörkret och kylan.

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons