Onsdag 6/11

06 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du funderar mycket på hur du ska lösa en konflikt på jobbet. Det är inte ett uttalat bråk, men det märks tydligt att två eller fler personer inte tolererar varandra och det går ut över jobbet. Du har en plan på att föra de här extremt starka personerna samman.

Oxen 20/4-20/5

Du vill så mycket idag att det kan blir besvärligt att avsluta alla projekt som du påbörjar. Du är egentlige inte särskilt bra på att bolla med många bollar i luften samtidigt utan du presterar bäst när du gör en sak i taget. När klockan börjar bli mycket se till att avsluta och påbörja inga nya saker.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns många sätt att glädja andra människor på och idag så lyser du upp dagen för många bara genom att vara dig själv men lite extra omtänksam. Du håller upp dörren för främlingar, ler på bussen och du tar dig tid att lyssna på den där kollegan som ingen orkar med.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en omvänd dag på många sätt. Du är tröttare när du börjar dagen än när du slutar och du är som mest effektiv på eftermiddagen. Även socialt blir dagen annorlunda, av någon anledning så umgås du inte med dina vanliga kollegor utan du hamnar i en grupp som du brukar försöka undvika.

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen blir en riktig energikick för dig. Du får byta mönstret och göra saker som är både utmanande och kreativa på samma gång. Det här är precis vad du behöver för att hitta tillbaka till din arbetsglädje igen.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här dagen så mäter du allt för millimeter rättvisa. Du är trött på en kollega som alltid klagar på att hen får de sämsta uppgifterna, det kallaste kaffet och det tråkigaste jobbet. Du vill att hen ska förstå att det handlar mer om hens attityd än om att hen är orättvist behandlad.

Vågen 23/9-22/10

Du har massor av energi i ditt horoskop just nu, det gäller bara att fokuserar den på rätt sätt. Energin gör dig lite rastlös och det kan göra att du har svårt att koncentrera dig på en sak i taget. Du tenderar att påbörja många projektsamtidigt och då blir det rörigt.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du både kreativ och effektiv på samma gång. Du vet hur du ska maximera arbetet utan att förlora den konstnärliga touchen. Under eftermiddagen kommer en chef med ett förslag som egentligen är ett krav så det är bara att le och säga ja.

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska envis just nu vilket inte är helt likt Skytten. Du vill göra saker på ditt eget sätt och du är inte rädd för att avvika från den övriga gruppen. Det här kan skapa vissa samarbetsproblem när det kommer till teamuppgifter.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen får en härlig start och det förbereder dig väl för en stressig men givande dag. Du börjar även bli nervös över en presentation, tävling eller ett grupparbete som du ska leda. I ditt fall är nervöst bra, det betyder att du börja tagga till och blir laddad för den här uppgiften.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite sen till ett event idag och det gör att du blir sen hela dagen. För dig innebär det inget problem, men andra om är beroende av din närvaro kan bli irriterad på situationen. Försök att förvarna att du inte kommer i tid så minskar stressen för de som väntar.

Fiskarna 19/2-20/3

Under onsdagen har du svårt att koncentrera dig. Det handlar återigen om starka känslor och viss del förvirring i ditt horoskop. Du vet att du känner saker som du inte borde känn för en person som mer eller mindre har lämnat ditt liv. Du kan inte sluta tänka på hen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons