Torsdag 7/11

07 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir lite annorlunda eftersom du måste tackla arbetet på ett sätt som du inte är van vid. Det blir en intressant och lärorik dag där du utvecklas i ditt sätt att agera, men också utvecklar en förståelse för andra personer sätt att arbeta.

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen blir du lätt stressad av en chef som hela tiden flåsar dig i nacken. Hen har ett enormt kontrollbehov och det gör att du ständigt känner dig övervakad. Försök att släppa den känslan och fokusera på det som är positivt istället.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen försöker du prata med en kollega som kommer försent rätt så ofta. Hen har dålig kontroll på tiden och tycker inte det gör så mycket med en kvart hit eller dit medan det blir ett besvär för dig som hela tiden måste vänta på hen.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen tar du eget ansvar och du är väldigt framåt i ditt sätt att arbeta. Det finns en positiv energi och en vilja att lyckas i ditt tecken just nu som göt att du klarar av saker som du inte klarade av för bara en månad sedan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra dag där fokus ligger på aktivitet. Det kan vara att du är ledig och ägnar dagen åt en hobby eller så är dina arbetsuppgifter ovanligt fysiskt aktiva just nu. Det kan kännas i kroppen fram emot eftermiddagen så lyssna på vad den har att säga och var noga med dina raster.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på ett strålande humör idag och det märks både på ditt arbete och privat. Du är charmen själv, men på det där lugna jordnära sättet som känns så tryggt för dina kollegor. Under dagen får du höra en hemlighet som du mer än gärna kunde avstått ifrån.

Vågen 23/9-22/10

Du drivs av en inre vilja att kunna prestera även om schemat är tajt och marginalerna små. Det finns en kreativ tanke i allt du gör idag som underlättar både i små och stora uppgifter. En kollega verkar ha ett extra gott öga till dig just nu. Du upplever att hen flirtar med dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir mycket att göra den här helgen och du känner att du fastnat i ett mönster som är svårt att bryta. Det kan handla om rutiner på jobbet eller saker som du gör privat som du vet skulle kunna vara effektivare men som du inte riktigt har orken att ändra på just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen försöker du att prata med en chef eller en äldre släkting om en uppgift som du tycker är både svår och tråkig. Hen tycker du är lat och vill inte lyssna på dina förklaringar vilket komplicerar till situationen. Eftermiddagen bjuder på en överraskning.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite nervös idag. Du känner att du pendlar mellan toppform och en mindre bra form just nu och för dig är det viktigt att vara på topp den här helgen. Under eftermiddagen får du ett positivt besked när det gäller din formkuva och då känns det lite bättre.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kämpar för din tro på ett projekt som har gått lite över tiden och det väcker dina chefers irritation eftersom de tycker att du slösar både med energi och med resurser på det här projektet. Under dagen lyckas du till sist omvända en högre chef och få hen att se saken ur din synvinkel.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir mycket att ta ställning till idag så det gäller att du har huvudet på skaft. En kollega vill inte samarbeta med dig just nu och hen vägrar att säga varför, men du märker att hen är irriterad på dig av någon anledning. Här är det bra att ta tjuren vid hornen och inte ge dig innan du fått din förklaring.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons