Fredag 8/11

08 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir inte så effektiv som du hoppats på. Den person som du planerat att arbeta ihop med är antingen sjuk eller bortrest vilket gör att du får nöja dig med en betydligt mindre effektiv kollega. Kvällen handlar om en hobby som du har.

Oxen 20/4-20/5

Du är väldigt effektiv idag eftersom det finns så mycket som du måste hinna med. Det handlar om att planera och när du vill så kan du vara en mästare på att just planera. Eftermiddagen blir lugnare och du verkar förflytta dig från en plats till en annan. Under kvällen umgås du med vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undviker svåra val idag eftersom du är trött och orkar inte tänka igenom dina beslut. En kollega kör fast i ett ganska enkelt uppdrag och du tar dig gärna tiden att hjälpa just den här personen eftersom det är något hos hen som tilltalar dig.

Kräftan 21/6-22/7

Idag kan en komplimang få dig att bli lite generad. Du är inte van vid den här typen av uppmärksamhet även om du tycker det är trevligt. Du är lite oroad att den här personen kanske förväntar sig mer av er relation än du är beredd att ge.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen försöker du vara väldigt pedagogisk men det går så där eftersom du inte riktigt har tålamodet för undervisning. Du känner att irritationen växer när du upprepar samma sak för hundrade gången och polletten ändå inte vill falla ner.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant dag där du får pröva på nya uppgifter som du länge velat testa. Det kanske inte är rå kul som du föreställt dig dem, men du tycker ändå att det är trevligt med omväxling. Kvällen handlar om pengar.

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen gör du av med en ganska stor summa på ett onödigt inköp och det ger dig dåligt samvete även om du försöker försvara din handling med att det här är något du velat ha länge. Kvällen kretsar kring vänskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Att samarbeta är inte din grej just nu. Du fördrar att vara lite mer självständig i ditt agerande och det innebär att undvika teamuppgifter.  Under dagen får du höra ett saftigt skvaller och du försöker luska ut hur mycket sanning det ligger i ryktena.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var som du är och inte annorlunda. Du har en tendens att försöka vara som du tror att andra förväntar sig av dig snarare än att du slappnar av och är naturlig. Det handlar om att du vill ha en viss status inom gruppen och det är därför du inte vill sticka ut.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är försiktig med att tala om vad du tror och tänker idag. Det är många tankar som snurrar i din skalle, men du väljer att hålla dem hemliga en liten stund till. Kvällen blir trevlig och social, du umgås med dina vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen så delar du upp arbetet på uppgifter som kräver din fysiska närvaro på jobbet och uppgifter som du kan sköta via telefonen eller datorn. Under eftermiddagen försöker du få ihop en mängd olika trådar. Kvällen blir lättsam och social.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen försöker du erkänna dina känslor för en person som du är attraherad av, men det blir lite fel eftersom du uttrycker dig klumpigt. Det handlar om att du inte är helt uppriktig utan försöker framställa ditt intresse som svalt fast du egentligen brinner inombords.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons