Lördag 9/11

09 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir en lyxig paus i vardagen där du kan slappna av och bara ta det lugnt. Även om du har några mindre uppgifter som har med arbetet att göra så är det inget som är överansträngande. På kvällen skämmer du bort dig själv.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir rolig, lite spännande och social. Du njuter i fulla drag den här dagen och du ägnar den åt nöjen. Även om det finns saker som du borde göra så skippar du dem och tar det lugnt och har kul istället.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen kommer en fråga om pengar upp. Du vill gärna resa bort tillsammans med dina vänner, familj eller kollegor, men just nu är din ekonomi tajt och du inser att du inte riktigt har råd med det. Idag försöker du klura ut hur du ska lösa problemet.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig och varierande dag där fokus ligger på att lyckas med en uppgift som du tagit på dig frivilligt. När du erbjöd dig så hade du ingen aning om hur komplext problemet var hela hur mycket tid det skulle ta i anspråk. Nu är det för sent att backa ur.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen funderar du på att ljuga för att ta dig ur en lite genant situation, samtidigt som du är frestad att kasta dig över den här nödlösningen så vet du att det antagligen bara kommer förvärra problemet eftersom du är så usel på att hålla fast vid en lögn, oavsett hur vit den är.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir aktiv på ett bra sätt. Du har mycket att göra och tempot är högt redan från början. Under dagen så backar du från ett avgörande bråk eftersom du vet att det bara kommer att resultera i att ni båda säger saker som ni ångrar men inte kan ta tillbaka. Idag är du den vuxna.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen är du gärna utomhus om vädret samarbetar. Fisk luft och aktivitet får dig att koppla av på ett helt annat sätt än om du bara stannar inne och chillar. Kvällen handlar om dina vänner och om ett gemensamt problem som ni har och som ni försöker lösa.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Under lördagen väljer du att se på en situation med lite mer objektiva ögon än din partner. Du kan förstå båda sidorna i den här konflikten, även om du grund och botten tycker att du har rätt medan din partner inte kan se annat än att du har fel.

Skytten 22/11-21/12

Under dagen försöker du trycka på för att få fram information om en viss person, men det går inte så bra som du hoppats på. Du inser att den här personen är omgiven av lojala vänner som vägrar att skvallra.

Stenbocken 22/12-19/1

Även om det finns en nervös rastlöshet över den här dagen så är den samtidigt harmonisk och lugn. Du har kul och du stöttar och hjälper dina vänner. Periodvis är det lite stressigt och du missar vissa saker som du velat göra, men på det hela en bra lördag.

Vattumannen 20/1-18/2

Under lördagen så försöker du hålla koll på vissa personer och på deras framgångar eller bakslag. Det blir en intressant och lärorik dag där du utnyttjar din intelligens till din fördel. Kvällen blir social men inte så sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen handlar om att bara ta det lugnt och återhämta dig efter en känslomässigt labil vecka. Du behöver den här dagen för att landa i det nya och säga farväl till det gamla. Underdagen får du ett bra råd från en vän som känner dig väl.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons