Söndag 10/11

10 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du resonera med en släkting, men hen är envis och vill inte lyssna på dig. Hen har en tendens att alltid göra som hen vill och det märks väldigt tydligt idag. Eftermiddagen handlar om moralfrågor.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska intressant söndag med vändningar som du inte väntat dig. Du kände dig inte särskilt hoppfull i början på dagen, men mot kvällen har turen äntligen vänt och du känner att du har medvind för första gången på länge.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen har du chansen att vara väldigt på i en situation som är lite annorlunda. Du måste vara drivande om du ska kunna nå ditt mål, samtidigt som chansen att lyckas är högre än vanligt. Kvällen handlar om skvaller.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant söndag där du får möjligheten att visa vem du är för en person som du glidit ifrån men som du försöker komma nära igen. Du vill visa att du har växt och mognat den senaste tiden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om ett moraliskt dilemma som du inte kan komma kring hur mycket du än försöker. Du har haft så många olika alternativ att välja på, men omständigheterna har gjort att du nu bara har två saker att välja på vilken den ena är frestande men egentligen etiskt oriktig.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns inget rätt och fel den här söndagen utan allt handlar om att vara här och nu. Under dagen får du möjligheten att göra någon glad med en för dig liten gest. Under eftermiddagen du få goda nyheter.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om små och stora val vilket inte är din favoritsyssla. Du får alltid lite ångest när du ska välja, det spelar ingen roll om det handlar om livsavgörande beslut eller glassmak, allt är lika jobbigt för dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en utvecklande och lärorik dag på många sätt. Du inser inte bara dina egna begränsningar utan också din potential i olika sammanhang. Den här dagen växer ditt självförtroende och du känner dig stark och framgångsrik.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en underlig söndag som börjar väldigt udda men slutar okej. Mycket handlar om sammanträffanden den här dagen. Egentligen tror du inte på ödet, men idag får du en känsla av att det finns en större plan där du på något sätt har en roll att spela.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om dagsform och om att gå för det du vill ha. Om du verkligen vill så kan du få hela världen men då är det en helhjärtad insats som krävs. Slarv och misstag hör inte hemma den här söndagen. Om du är sjuk har du ångest över att ha missat din chans, ha inte det kommer snart ett nytt tillfälle för dig att briljera.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen blir lite konstig, men du biter ihop ändå. Under dagen som utvecklas saker från en begynnande katastrof till något riktigt bra. Summan av söndagen är över förväntan och du känner dig både lättad och tacksam på samma gång.

Fiskarna 19/2-20/3

Ibland sker det saker som man inte kan rå över och så är läget idag. Det är bara att acceptera att det inte är du som har kontrollen i en specifik situation utan det är någon annan som sitter med alla trumfkort på sin hand.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons