Måndag 11/11

11 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns värre saker än att inte få som du vill idag så därför bör du försöka att slappna av och följa med strömmen och inte envisas med att driva igenom dina idéer. Under dagen får du möjligheten att umgås med en vän som både ger dig trygghet och som får dig att må bra.

Oxen 20/4-20/5

Den här måndagen blir stressig och du känner dig irriterad på en person som hela tiden vill bestämma över dig. Du har så svårt att säga nej till hen eftersom hen har en förmåga att manipulera dig, men idag sätter du ned foten.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen satsar du på att hinna med många saker och vara effektiv. Det blir en rolig och varierande måndag där du lyckas få till en uppgift som du brukar ha svårt för. Du inser att det ligger något i ordspråket övning ger färdighet.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan inte lägga orden i munnen på din partner då blir det bara fel. Du måste acceptera att hen inte tycker som du och att ni måste komma fram till en kompromiss som passar båda. Om du kör över din partner idag så kommer du få problem framöver.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är en laddad måndag där du känner att du blir attackerad från flera håll. Det handlar om att du presenterat en kontroversiell idé som inte riktigt går hem hos dina kollegor. Här kan en kompromiss eller till och med en kapitulation vara på din plats. Visa att du faktiskt kan medge att du har haft fel.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen försöker du få igång en konversation med en ny kollega, men hen är väldigt tyst och väldigt blyg. Du blir förvånad för människor brukar öppna upp sig för dig eftersom du är så trygg och stabil, men inget du säger kan få din arbetskompis att släppa på sin vaksamhet.

Vågen 23/9-22/10

Du befinner dig i en situation som borde vara något att fira, men du känner ingen direkt glädje. Det handlar om att du visligen vann den här gången, men inte på del villkor som du ville vinna. Du har en känsla av att den här segern inte är något värd.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Försök inte övertala en kollega att backa även om du ser faror med de beslut som hen fattat. Det är viktigt att din kollega lär sig att ta konsekvenserna av sitt agerande och att du slutar att agera skyddsnät för den här personen.

Skytten 22/11-21/12

Du är lite låg idag. Helgen har på sätt och vis tagit musten ur dig och du har ingen riktig ork med jobbet idag. Som tur är finns det kollegor som vet hur de ska få dig att känna dig gladare. Under eftermiddagen så försvinner den dystra känsla som du har i kroppen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen försöker du sammanfatta vart du står i förhållande till den plan du gjorde upp i början av året. Du inser att du inte prickat dina mål, men att du nått andra mål som du inte ens satte upp i början av 2019. Summa summarum så är du på rätt väg och turen verkar äntligen vara på din sida.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen försöker du bestämma dig för om du gjort fel eller rätt i ett beslut som du fattade i helgen. Det handlar om en intressekonflikt där du till slut fick nog av att en vuxen människa betedde sig som ett bortskämt barn. Du inser att du är rätt nöjd med ditt agerande.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir lite långsam. Det händer inte så mycket den här dagen som du skulle önska utan timmarna går långsamt. Du funderar väldigt mycket över ett dilemma som du har. Det handlar om att vara aktiv eller passiv i en viss situation.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons