Tisdag 12/11

12 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen försöker du lyssna och lära dig nya saker. Det blir en intressant men ganska jobbig dag där du förväntas sätta mål som du inte riktigt har tänkt igenom ännu. Att improvisera är ingen bra idé, be om mer tid istället.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir delvis stressig men ändå produktiv och givande. Under dagen har du möjlighet att vara både effektiv och skapande på samma gång. Du får beröm för din kreativitet och din förmåga att trolla fram resultat från ingenting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag så ska du lyssna mer än du pratar och det kan bli en prövning för dig. Du uppskattar att höra din egen röst även om du aldrig skulle medge det ens för dig själv. Dagens lektion går ut på att ta ett steg tillbaka och låta en annan kollega få bestämma.

Kräftan 21/6-22/7

Du trivs inte med den situation som uppstår på jobbet idag. En oskyldig kommentar visade sig vara väldigt sårande för en viss person men nu vet du inte hur du ska kunna ta tillbaka den utan att verka ännu dummare än du redan gör. Tänk på att en ursäkt kan släta över det mesta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen försöker du komma ikapp med vissa uppgifter som halkat efter men idag känns det som om du får två nya uppgifter för varje sak som du lyckas avsluta. Kanske borde du lyfta det här problemet med din chef.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ganska säker på att en av dina chefer inte är så glättig och oskyldig som hen verkar. Under den vänliga ytan anar du en stenhård beslutsamhet och idag får du se den sidan av din chef. Du inser att det här är en person man inte ska hamna i konflikt med.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder både på små guldkorn och på prövningar. Det är främst ditt tålamod som sätts på prov av en kollega som vet precis vilka knappar hen ska trycka på för att lyckas irritera dig. Under eftermiddagen får du möjligheten att visa upp dina talanger.

Skorpionen 23/10-21-11

Du drar dig undan en person som du inte riktigt gillar idag och du tror att du gör det diskret men i själva verket märker hela din omgivning av ditt agerande. Du är inte så smidig som du tror att du är. Kvällen blir intressant och tankeväckande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Att vara målmedveten är bra, men du föredrar att vara charmig och att få andra att dra det tyngre lasset. Det kanske låter egoistiskt, men du anser att varje person har sin roll att axla och din roll är att vara charmig och lättsam och lyfta allas humör.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen får du en komplimang som gör dig förvånad och mycket glad. Du trodde att den här personen tyckte illa om dig, men det som du upplevt som ett avvisande agerande var i själva verket blyghet. Under kvällen väntar det riktigt roliga nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du väldigt proffsig och ditt sätt att hantera en kris imponerar på dina chefer. Det är särskilt en chef som blir förvånad eftersom hen aldrig anat att du kan vara så driven, korrekt och ändå kan ha ett nytänkande och kreativt sätt att jobba.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en förmåga att sätta käppar i hjulet för dig själv. Det är som om du inte vill lyckas. Alla förutsättningar finns och du har mer än det som krävs för att utföra en viss uppgift och ändå misslyckas du. Kanske vill du inte lyckas eftersom då kommer du få ännu svårare uppgifter.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons