Onsdag 13/11

13 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att visa respekt mot en kollega även om du i hemlighet tycker att hen är ganska korkad. Du måste försöka att ha tålamod med den här personen, du kanske till och med kommer upptäcka sidor hos hen som du faktiskt gillar.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen är du ganska trött både i själen och rent fysiskt. Hösten tär på dig mer än på andra eftersom du främst är ett vårbarn. Du har svårt att hitta orken att klara av hela arbetsdagen. En god nyhet kan ge dig en extra energikick på eftermiddagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns olika sätt att hantera problem på och idag väljer du att ta den enkla utvägen men inser ganska snabbt att det var ett dåligt val. Som tur är kan du backa och börja om men det kommer ta en del tid i anspråk, tid som du egentligen inte har.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen försöker du lyssna in vad en person vill säga dig. Du blir lätt uttråkad av den här personens sätt att uttrycka sig. Till och med hens röst har en sövande effekt på dig så det gäller att hitta knep så du inte svävar iväg i tanken.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en kreativ och intressant dag där du verkligen blir tagen på allvar. Du blir lite förvånad över hur vissa nyheter tas emot av en kollega. Du trodde hen skulle bli glad, men nyheterna verkar ha motsatt effekt på hen.

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen frösöker du motivera dig själv till att inte bli irriterad för småsaker. Just nu har du mycket negativ energi i ditt tecken vilket gör att du retar upp dig på saker i onödan. Att räkna till tio innan du öppnar munnen kan vara ett bra alternativ idag.

Vågen 23/9-22/10

När Månen är så stark i ditt tecken som den är just nu påverkar den din kreativitet på ett bra sätt och få dig även att bli mer intuitiv. Det som är nackdelen är att du kan vara lite extra känslig och ta åt dig av signaler eller kommentarer som du i vanliga fall inte ens skulle fundera över.

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen försöker du att samarbeta med en kollega som du verkligen gillar men som är hopplöst slarvig. Det är som om all information går in genom ena örat och ut genom andra på den här personen. Här gäller det att hitta ett sätt där ni kan samarbeta utan att du blir vansinnig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du dras med i en kollegas entusiasm, men inser snart att du tagit dig vatten över huvudet. Det som du trodde skulle bli en enkel match visar sig vara mycket mer komplicerat och tidskrävande än din kollega fick det att framstå.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir bra och lagom intensiv. Du har smält alla intryck från de senaste veckorna och du är ikapp känslomässigt och mentalt. Under dagen får du ett fint beröm från en chef som uppskattar att du är så pålitlig och så ambitiös.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte på så gott humör idag. Det handlar om att du känner dig krasslig, men att du inte riktigt har tid att vara sjuk. Du undrar om du ska gå hem tidigare samtidigt som du får dåligt samvete över att sätta dina kollegor i en jobbig sits.

Fiskarna 19/2-20/3

På onsdagen får du möjligheten att be en kollega om ursäkt. Du vet att du varit lite kort i tonen mot hen den senaste tiden men det beror på att du har haft så mycket annat i tankarna att du inte riktigt orkar vara social.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons