Torsdag 14/11

14 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns inga om och men i dag utan det är bara att satsa allt. Du har så mycket att ge, men ibland så orkar du inte hela vägen fram. Oftast är det självförtroendet som sätt käppar i hjulet för dig. Utåt sett är du stark, men inuti så tvivlar du ofta på din egen förmåga.

Oxen 20/4-20/5

Du blir irriterad idag och när du är irriterad så håller sig människor borta. Det handlar om att du förväntas styra upp en situation som du egentligen inte har med att göra, men som på något magiskt sätt ändå tycks hamna på ditt bord. Kvällen handlar om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt samlad idag och det är bra. Genom att fundera mycket så ger du ett seriöst intryck och det ger dig mer auktoritet när du ska driva igenom vissa förslag. Under dagen märker du att vissa kollegor blir irriterade på varandra.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som gillar ordning och reda när det kommer till vissa saker men i övrigt är det ganska kaotiskt omkring dig. Idag får en kollega nog för hen tycker du slarvar lite väl mycket. Själv anser du att din kollega är alldeles för korrekt för sitt eget bästa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om små och stora beslut. Du måste känna att du klarar av att fatta de här besluten utan hjälp även om det skulle vara ganska skönt att få lite backning i vissa situationer. Under eftermiddagen händer det något som får dig att tänka i en helt ny riktning.

Jungfru 23/8-22/9

Torsdagen blir intensiv på ett bra sätt. Du hinner med mer än du tänkt dig och det får dig att känna dig väldigt effektiv. Eftermiddagen handlar om att ta ställning till ett problem som har med familjen och då främst en äldre familjemedlem att göra.

Vågen 23/9-22/10

Om du var lite mer envis så skulle det bli enklare. Just nu ger du upp alldeles för lätt och det innebär också att du måste börja om från början med massor av olika saker. Du kan om du vill, våga tro på dig själv och framför allt ge inte upp, du testa igen och igen och ytterligare en gång.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns olika sätt att se på saken, men du anser att ditt sätt är det bästa. Skorpionen är ofta en person som går mot strömmen och bryter konventioner. Utåt sett kan du verka medgörlig och en bra teamspelare, men både du och dina kollegor vet att det gäller bara på dina villkor. Det visar du idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir annorlunda och ganska fartfylld. Du får flera förslag som skulle kunna vara lite provokativa om du inte visste bättre, men du vet att den här personen gillar att retas för att få din uppmärksamhet. Du har märkt att hen är väldigt svag för dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här torsdagen passar du på att fila lite extra på vissa områden för att kunna förbättra ditt resultat. Det går bättre än väntat, kanske främst för att du är en person som är väldigt målmedveten och driven. På kvällen får du ett positivt besked.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som sätter nya mål och ständigt förändrar ditt sätt att arbeta. Du är flexibel, öppen och väldigt målinriktad. Vissa personer kan uppleva ditt sätt att arbeta på som smått kaotiskt, men du vet att det finns ordning i oredan. Idag bevisar du än en gång varför du är den som bestämmer.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tycker det är lite roligt att jäklas med en kollega som är väldigt stelbent och har svårt för förändringar. I grund och botten tycker du om den här personen, men hens sätt att förhålla sig till världen gör det svårt att inte skoja med hen.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons