Fredag 15/11

15 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir inte så som du tänkt dig men den blir bra ändå. Du gör ett misstag på jobbet och du skäms över vad du gjort  men en kollega går in och tröstar och muntrar upp dig vilket får dig att må bättre. Kvällen handlar om vänskap över gränserna.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir intensiv men den blir också givande på många sätt. Du har fullt upp att hinna med den här dagen så därför försöker du att arbeta rationellt med en sak i taget. Kvällen kretsar kring familjen och kring dem du bryr dig om.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som sällan blir arg men idag så går en kollega över gränsen och det blir droppen som får bägaren att rinna över. Du har tolererat mycket med den här personen men idag säger du ifrån och du gör det glasklart för hen att hen bör hålla sig borta från dig.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en inspirerande och utvecklande fredag som bjuder både på överraskningar och på roliga upptåg. Under dagen får du möjligheten att visa en vän ett hemligt smultronställe som du har. Det här blir ditt sätt att tala om för din vän hur speciell hen är för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande humör den här fredagen. Du är charmen själv och det går inte att stå emot dig när du är så här. Du lyckas övertala en vän att hänga med på något som hen brukar avstå ifrån och din vän blir glad att du övertalade hen.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att samarbeta och om att få saker att fungera så smidigt som möjligt. Du brukar sällan ha problem att arbeta i grupp, men just nu finns det en person som hela tiden skapar problem genom att sätta sig på tvären till alla förslag om förbättring och utveckling inom er grupp.

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen fäller du ett litet plumpt skämt som du ångrar efteråt. Du vill gärna be personen ifråga om ursäkt men hen väljer att inte visa att hen blev sårad av din kommentar. Under eftermiddagen väntar en trevlig överraskning på jobbet. Kvällen blir social.

Skorpionen 23/10-21-11

Du överväger att förändra en rutin på jobbet eftersom den är både onödig och ineffektiv. För att driva igenom din idé måste du ha minst två kollegor på din sida, men dina arbetskamrater ser inte problemet på samma sätt som du gör. Här är det marknadsföring som gäller.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu skyller du dina misstag på omständigheterna eller på en kollega vilket kanske inte är så snyggt gjort. Det handlar i grund och botten om förnekelse, du vill inte se att det här misstaget var ditt och ingen annans. Kvällen blir som inte du tänkt dig, den bjuder på lite annorlunda aktiviteter.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen pratar du med en gammal kollega och inser att hen har bytt ned sig när det gäller sitt arbete. Du är ledsen för hens skull för hen har så mycket kapacitet, men utnyttjar den inte. I övrigt en rolig och lite omtumlande kväll. En flirt blir plötsligt lite mer allvarlig och det gör dig glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du söker olika alternativ idag och det är bra eftersom du kan behöva byta infallsvinkel på kort tid. Det handlar om ett projekt som är både komplicerat och intressant på samma gång. Du vill verkligen att det här projektet ska lyckas.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har gjort ett byte i ditt arbetsliv och det har blivit enklare för dig men inte så kul som du hoppats på. Kontentan är att det finns en person som du saknar väldigt mycket. Du har arbetat med den här personen och nu när hen är borta så då tycker du alla arbetsplatser är trista.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons