Lördag 16/11

16 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen agerar du modigt i en situation där många skulle få panik. Du är en person som hanterar kriser bra oavsett vilken natur de har. Under dagen hör du av en vän som du inte träffar så ofta längre på grund av att hen har förändrats så mycket.

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen är det både nöje och nytta som gäller. Det finns en hel del som du ska hinna med hemma men det utesluter inte att du unnar dig lite lyx som långfrukost eller en god middag. Kvällen blir väldigt mysig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen överväger du att ta kontakt med en gammal kollega, men du vet att tajmingen inte är så bra. De är rörigt just nu i ditt liv och det skulle vara bättre att du inte hade som mycket annat som kräver uppmärksamhet när du börjar umgås med den här väldigt speciella personen igen.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns få personer som du verkligen bryr dig om, men du har ett några i ditt liv just nu så var rädd om dem. Tappa in kontakten bara för att det händer så mycket eller på grund av stolthet för att du är den som oftast hör av dig. Det här är personer som är för värdefulla för att slarvas bort.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen försöker du att liva upp en vän som är lite deppig. Hen kan dra sig undan när hen inte mår bra, men du vill gärna umgås så då ser du till att få personen på gott humör. Du har en talang för att få människor, särskilt dem du bryr dig om, att må bättre.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen hinner du inte riktigt med det projekt som du planerat in. Det gör dig frustrerad, men på samma gång så vet du att du redan från början var lite väl optimistisk i din tidsplanering.  Försök att sträcka ut tidsfristen något. Kvällen blir väldigt trevlig.

Vågen 23/9-22/10

Under den här dagen så argumenterar du emot en vän vilket gör hen förvånad. Du är sällan den som sätter dig på tvären eller skapar problem i ett samarbete, men just nu så brinner du för en idé som du har och då gör du allt för att driva igenom den.

Skorpionen 23/10-21-11

Att bli arg hjälper inte idag, det är bättre att göra om och göra rätt. Du vinner inget på ett dåligt humör, misstag sker och det är bara att rätta till dem utan att bli irriterad. Under eftermiddagen får du en fin komplimang som gör hela arbetet värd mödan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du skyller din förlust på en vän, men hen är inte den egentliga orsaken till att det här har hänt Det är du som har förändrats och det är därför den här situationen har uppstått. Här gäller det att se problemet för vad det egentligen är.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir förvånad när en kollega hör av sig och vill träffas idag. Ni brukar inte umgås privat, men du gillar den här personen och kan tänka dig att ändra på det. Under eftermiddagen får du goda nyheter som du verkligen förtjänar. Det har periodvis varit en uppförsbacke den senaste tiden men nu vänder det.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag får du höra något som förvånar dig men som samtidigt gör dig väldigt glad. Det här är nyheter som kommer att ge dig något att planera kring under 2020. På eftermiddagen unnar du dig lite extra lyx i form av god mat och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir bra men det händer inte så mycket. Om du kan föredrar du att vara med dina kompisar istället för med dina partner. Det verkar som om du inte riktigt drar jämt med din respektive just nu. Kanske är det bättre att reda ut era problem än att ignorera dem.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons