Söndagen 17/11

17 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Söndagen använder du till att samla kraft inför kommande vecka. Du har en del att bevisa, både för dina chefer och för dig själv just nu. Under den här dagen drabbas du av dåligt samvete över att du inte hört av dig till en person som du lovat att träffa.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett väldigt bra humör den här söndagen. Äntligen tycks saker gå din väg lite mer och du börjar se positivt på framtiden. Under den här dagen får du möjlighet att visa en person hur mycket du bryr dig om hen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag köper du dig tid genom en genomskinlig ursäkt som både du och din vän väljer att acceptera för att inte skapa mer problem mellan er just nu. Du behöver få tid för dig själv och fundera över vad du vill och det behöver din vän med.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen blir du ledsen över att en vän väljer att jobba istället för att träffa dig. Det kan vara att hen pluggar och har läxor eller så tar hen helt enkelt med sig arbetet hem på helgerna. Du känner dig avfärdad och bortglömd. Försök att förstå hur viktigt den här typen av arbete är för din vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har telefonkontakt med en person som du tycker väldigt mycket om men som du inte ser så mycket som du skulle önska. Du vill inte vara påstridig, men samtidigt vet du att den här personen har en förmåga att bara försvinna om du inte ser till att hålla kontakten. Hen vill träffa dig och det gör dig glad.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen planerar du att förändra något i din vardag men det kommer att krävas att du tar ett initiativ. Du kommer inte att bli serverad en chans på silverfat utan du får helt enkelt leta upp det du vill ha oavsett om det är en bostad, arbete eller något annat.

Vågen 23/9-22/10

Ibland så råkar du ut för saker som du helt enkelt inte kan påverka och då är det bara att acceptera och gå vidare. Idag så händer något som ligger utanför din makt att göra något åt ändå försöker du att förändra förutsättningarna och du blir besviken när det inte går.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Dagen handlar om att ta och om att ge. Du har just lagt grunden till en bra vänskap, men då krävs det också att du vågar visa dig sårbar och öppen. Du har lite svårt med att vara transparent eftersom du får dig att känna dig så naken.

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen munhuggs du med en familjemedlem eller släkting. Ni brukar småbråka men det är sällan allvarligt. Idag råkar du tyvärr kliva den här personen på tårna så då är det bra att be om ursäkt. I övrigt en lugn men riktigt mysig dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag öppnar du upp för en vän som ser att något bekymrar dig. Hen kan relatera till dina problem samtidigt som hen faktiskt kan ge både värdefulla råd och få dig att inse att värden inte går under bara för att man misslyckas ibland. Släpp taget och gå vidare. Du har så mycket på gång i ditt liv just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Under söndagen passar du på att avsluta en del projekt hemma. Det finns saker som hela tiden halkar efter och det gör att du måste jobba på nu när du äntligen har möjligheten. Kvällen blir lugn och skön, precis som du vill ha den.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att hinna med allt idag och det gör att risken är stor att du inte ens påbörjar ditt projekt eftersom du tycker att det är för omfattande. Ibland är det första steget det jobbigaste, sedan kommer allt löpa på om du bara ger dig själv tid och det utrymme du behöver.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons