Måndag 18/11

18 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns olika sätt att hantera problem som man stöter på och du brukar oftast välja vägen ensam är stark, men nu har du faktiskt fått en vän som du inte bara kan lita på håller tyst om dina hemligheter, hen finns där och stöttar när du behöver. Idag får du dåliga nyheter, men det hjälper att del dom med din vän.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att jobba på och ha vissa konkreta mål i sikte. Det blir en givande och intressant dag där du utvecklar din relation med en av dina närmare chefer. Hen börjar få en större respekt för dig och det märks på hens sätt att behandla dig på.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen försöker du helt enkelt att överleva. Du är in i själen trött och det ständiga mörker som omger dig gör saken bara värre. Ett tips är att försöka komma ut och ta en promenad på lunchen. Du behöver frisk luft och ljus för att kunna samla tankarna.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Den här måndagen reflekterar du över att en kollega aldrig kan hålla mun. Du har testat hen flera gånger genom att läcka oväsentlig information för att se om det kommer ut och det slår aldrig fel. Idag funderar du på hur du ska kunna samarbeta med den här personen.

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen längtar du väldigt mycket efter en person. Du trodde du var över hen, men ett återseende den här helgen har förändrat dig och du inser att du inte alls har kommit över hen utan tvärtom saknar hen mer än någonsin. Nu funderar du på hur du ska kunna återuppta er relation.

Jungfru 23/8-22/9

Din envishet arbetar för dig idag. Det är genom att vara fokuserad som du når dna mål, ett i taget. Under dagen får du mycket beröm av en chef och det värmer gott att bli sedd. Kvällen handlar om en läxa som du behöver lära dig.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som ofta tar ett steg tillbaka för att låta din kollega eller vän få mer utrymme. Det är en form av hänsyn som sällan blir uppmärksammad, men som kan kosta på i längden eftersom du ofta försakar dina egna behov. Idag är det en person som inte bara ser vad du gör, hen blir tacksam för att du är så vänlig.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen försöker du hitta svaret på en fråga som har retat dig länge. Du vet att det finns sätt att ta reda på sanningen men det kommer att kosta dig delar av din värdighet. Frågan är som du vill veta svaret till vilket pris som helst.

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen är du på topp, i alla fall socialt sett. Du är personen alla vill hänga med och du känner dig omsvärmad vilket du gillar. Under dagen märker du att en kollega tittar lite extra på dig och du känner spänningen mellan er.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här dagen har du en massa jobb som du måste hinna med, men du fokuserar på en sak i taget för att det inte ska bli allt för mycket i huvudet samtidigt. Undereftermiddagen får du chansen att prata med en vän som du ser alldeles för sällan, men som du kommer tillbringa tid med i helgen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det har varit en skön helg, men nu måste du börja fokusera framåt igen. Under dagen får du möjligheten att stödja en kollega i ett beslut som hen har fattat. Du är en av de få som förstår hur den här kollegan resonerar och varför hen gör som hen gör.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir seg. Du orkar inte engagera dig i jobbet så mycket som du skulle behöva. En stor del av den här dagen går åt till att fundera över något som har med ditt privatliv att göra. Du verkar ha kommit till ett vägskäl, men inte bestämt dig för vilken väg du ska ta.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons