Tisdag 19/11

19 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att vara fokuserad på målet. Du har ibland för stora visioner för att de ska bli hanterbara. Dela upp dit slutgiltiga mål i delmål så kommer det kännas lättare och du ser att faktiskt kommer framåt ett steg i taget.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen får du ta ett ansvar som du egentligen inte skulle behöva ta för att det ska din chef göra men hen är frånvarande eller inte disponibel. Du gör bra ifrån dig och du hoppas på att din insats ska uppmärksammas, men du vet att det inte är särskilt troligt. Eftermiddagen blir social och trevlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen handlar om att ha ett bra flöde i ditt arbete. Ofta så hakar du upp dig på något och har svårt att komma vidare. Du samarbetar med en rutinerad kollega idag och hen tolererar inte förseningar eller tidsslöseri. Här gäller det att vara effektiv.

Kräftan 21/6-22/7

För Kräftan är det tålamod som gäller idag. Du kan bli väldigt irriterad på en kollegas sävliga tempo. Hen gör inte ens en tredjedel av vad du gör men hen lyfter ändå samma lön och får mer uppmärksamhet av cheferna. Du inser att du bör göra något åt situationen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen försöker du argumentera med en chef men hen är inte på humör för att ta del av dina åsikter. När din chef blir stressad kan hen utveckla lite diktator manér vilket försvårar ditt arbete. Idag är hen stressad.

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen försöker du dig på en uppgift som du vet är lite för svårt för dig men som du gärna vill lära dig att bemästra. Du gör ett gott försök och du ser att du inte är så långt från att behärska den här uppgiften som du trodde att du var. Kvällen handlar om dig och dina behov.

Vågen 23/9-22/10

Under dagen stöter du på en kollega som du verkligen inte gillar. Utåt sett är ni vänner men du vet att varken du eller hen står ut med varandra. Vad det är som gör er relation så jobbig är svårt att sätta fingret på. Ni tänker helt enkelt för olika för att kunna samarbeta.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är bra på kallprat om det behövs och det gör det idag. Det handlar om en chef eller en kollega som måste underhållas under en viss tid för att säkra vissa saker. Du får ta på dig ansvaret att se till att distrahera den här personen tills kusten är fri.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen förväntar du dig en förändring på jobbet men till din besvikelse uteblir den. Du hade hoppats på lite spänning och känslostormar den här dagen, men den person som just nu påverkar dig på det här viset verkar vara borta eller sjuk.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är förvånad över en person som har börjat närma sig dig på arbetet. Hen verkar vilja lära känna dig och hen är betydligt mer envis än vad du är när det gäller att hålla i en konversation. En oväntad inbjudan till en fest eller middag gör dig både förvånad och glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns olika sett att se på den situation du befinner dig i och du väljer att ta den positiva linjen. Du vet att det finns saker att jobba på med det här projektet, men du kan också se vinsten av det arbete som du lägger ned i det. Kvällen handlar om en släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Under tisdagen börjar du ångra ett förhastat val som du gjort. Du trodde det skulle bli bättre om du bara hade människor omkring dig som du uppskattar men du märker att du är lika långt från de här personerna som du var från dina tidigare kollegor. Gräset är inte alltid grönare på andra sidan stängslet.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons