Onsdag 20/11

20 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På onsdagen får du chansen att utmana en kollega på ett område som du inte bara behärskar, du briljerar inom det. Det här är din chans att imponera på din kollega med din skicklighet. Eftermiddagen bjuder på en överraskning.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir lagom effektiv. Diu ligger bättre till än du hoppats på och det gör att du kan unna dig lite lugnare tempo. Under dagen får du chansen att fixa med något som du tycker är extra kul, du får användning av din kreativitet och din förmåga att skapa konstverk ur ingenting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som sällan lyssnar på goda råd även om du skulle spara både tid och pengar. Du sätter ett värde i att lära dig av dina misstag. Idag gör du ett undantag från den här regeln och ser till att ta till vara på ett tips som du fått från din chef.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir inspirerad av en persons sätt att hantera en konflikt och du vill försöka lösa ditt eget problem på samma sätt. Tänk på att även om era problem är lika så är omständigheterna olika och även de inblandade parterna väldigt olika så du kan få ett helt annat resultat än din förebild.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag glömmer du något hemma som du verkligen använder under dagen. Det kan vara en almanacka eller kanske vill och med din telefon. Du tvingas att tänka om och vara innovativ för att hantera de små problem som du inträffar på grund av din glömskhet.

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen försöker du resonera med en chef om ett uppenbart problem på er arbetsplats men hen kan inte se hur allvarlig situationen är. Kanske är det bättre att vända dig till en högre chef om det här problemet.

Vågen 23/9-22/10

Du riskerar ingenting med att vara vänlig mot en kollega som har det svårt. Du är svag för den här personen och orolig att hen ska märka hur starka känslor du har för hen, men fakta är att hen har annat att tänka på än dina känslor.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är rak mot en vän idag och det uppskattas inte. Du trodde att ärlighet varar längst men i just det här fallet hade det varit bättre med en vit lögn. Det är lätt att vara efterklok. Under eftermiddagen får du inspiration till något kreativt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är personen som du är attraherad av på plats igen och du känner att dagen plötsligt blev mycket intressantare. Som singel kan du njuta helt och fullt av den här flirten men har du ett förhållande kan du få problem både med dina egna känslor och med svartsjuka.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har roligt på jobbet just nu. Du har hittat en grupp som du trivs med, men den ökas ständigt på med nya medlemmar som är nyfikna på hur ni kan ha så kul på jobbet. Du skrattar mycket just nu och din glädje lyser upp dagen för en viss person som beundrar dig mer än du vet om.

Vattumannen 20/1-18/2

Du börjar lära dig av dina misstag och det är bra. Du börjar även lära dig hur du ska hantera en chef som kan vara lite knepig mellan varven. Hen är van att få som hen vill utan mothugg men du är en person som ständigt ifrågasätter och som söker svar. Här kan det uppstå en viss spänning mellan er.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är rädd för att säga nej till din vän även om du egentligen inte orkar umgås med hen. På sista tiden har det varit för mycket smågräl och pikar mellan er för att det ska vara harmoniskt. Ni kanske behöver lite mer tid ifrån varandra.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons