Torsdag 21/11

21 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen försöker du avsluta ett projekt men det går inte så enkelt som du hoppats på för dina kollegor är inte lika motiverade som du är och det gör att du får dra det tyngsta lasset. Eftermiddagen och kvällen handlar om vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir lite stressig, det finns saker som du måste hinna med men som du inte riktigt har tid för. Genom att planera och strukturera ditt arbete kan slippa jobba över så mycket. På kvällen kan du få besök av något slag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det bir en intensiv torsdag där lärandet står i fokus. Det kan antingen vara du som lär ut eller någon annan som lär dig något nytt. Under dagen får du höra nyheter som både är roande och lite oroande på samma gång.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen är du lite nervös utan att veta varför. Du ser fram emot den här helgen för då får du umgås med en person som du tycker mycket om. Hen har hållit sig undan dig och du vet att det är ditt fel, men du vill försöka få tillbaka det ni en gång hade.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen så blir du irriterad på en chef som du tycker ställer alldeles för höga krav på dig. Du är en person som ogillar regler och föreskrifter vilket din chef tycks älska. Kvällen handlar om en idrott av något slag.

Jungfru 23/8-22/9

Du skiljer dig mycket från din kollega i ditt sätt att hantera en krissituation. Som jordtecken är du lugn och stressar inte upp dig i onödan vilket är raka motsatsen till din kollega som blir helt hispig. Det slutar med att du får både lösa problemet och lugna din kollega.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen försöker du sammanställa en massa lösa fakta till något som du kan ha användning av. Det går så där eftersom du inte är så fokuserad som du brukar. Privata problem inkräktar på arbetet och får dina tankar att vandra iväg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner att du har mycket att bevisa den här dagen men tyvärr så är dina ambitioner högre än din kunskap just nu så du presterar inte lika bra som du hoppats. Under eftermiddagen får du nyheter som väcker en hel del frågor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt mån om att vara den som är omtyckt av alla. Du att du måste vinna över ett par kollegor på din sida som inte tycker om dig för att nå ditt mål och du gör ditt bästa för att charma dem. Vem kan motstå en charmig Skytt.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir jobbig, krävande och rolig på samma gång. Du börjar lära känna några nya kollegor som har hållit sig lite mer för sig själva och på eftermiddagen och kvällen så både umgås du med vänner och ägnar dig åt en fysisk aktivitet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får gärna vara lite bestämd mot en kollega som alltid går utanför gränserna och gör livet besvärligt för er andra. Hen har ingen uppfattning om vad som är etiskt riktigt utan hen har mål som hen är villig att göra allt för att uppnå.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en kollega som lyckas få dig på riktigt gott humör idag. Hens värme och humor hjälper dig när du känner dig nedstämd och det gör du idag. Mörkret och privata problem sliter på dig mer än du vill erkänna.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons