Fredag 22/11

22 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir bra, men du saknar en kollega som är ute och reser. Hen har mycket på sin agenda och ni hinner inte umgås så mycket som du skulle vilja. På kvällen är det familjen och en hobby som du har som är i fokus.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen börjar segt men slutar bättre det blir en lång förmiddag där du är för trött för att orka tänka. Det enda positiva är att två kollegor, släktingar eller vänner börjar närma sig varandra igen efter en period där de nästan inte pratat med varandra. Kvällen blir mysig och social.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu har du inte marginalerna på din sida och det är lite synd eftersom du faktiskt försöker väldigt mycket. Det handlar om att ibland har man uppförsbacke och det har du just nu så du måste försöka tänka positivt för det kommer att vända snart.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen blir härlig fast också väldigt påfrestande eftersom den börjar alldeles för tidigt och slutar alldeles för sent.  Dagen kretsar kring en förälskelse som du har och som du inte vill eller kan släppa taget om. Idag umgås du med den här personen och då kommer alla känslorna tillbaka igen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är sur för att du inte får som du vill fast du vet att du skulle få ett nej från början. Du trodde att din charm och din envishet skulle hjälpa dig, men i just det här fallet fungerar inga övertalningsmetoder.  Det är bara att inse att du måste tänka om.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen handlar om att säga hej till någon som ska sluta eller ge sig iväg på en resa. Det här svider mer än du vill erkänna för dig själv. Dels så tycker du mycket om den här personen, men det handlar också om att hen får uppleva något som inte du får.

Vågen 23/9-22/10

Under feredagen envisas du med att sätta en lite kreativ knorr på allt du gör. Du känner att det är viktigt med att hitta inspirationen igen och det gör du genom att tänka utanför ramarna. Kvällen blir härlig men löjligt sen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen försöker du övertala en kollega att vara modig och våga utmana sig själv. Det här är en väldigt osäker person som oftast tar den säkra vägen istället för att chansa på de stora utmaningarna. Du ser hens potential och blir ledsen över att hen inte utnyttjar den.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om att visa mod och om att våga öppna upp sig själv och att göra sig själv sårbar. Skytten brukar dölja sig bakom en mask av charm och lättsamhet vilket gör att hen undviker att visa sitt sanna jag. Idag kommer du att förlora något om du inte öppnar upp dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir det en rolig, annorlunda och lite magisk dag. Du blir uppvaktad från flera håll och du blir förvånad över att du blir föremål för både svartsjuka och slagsmål om din uppmärksamhet.  Du är inte van att vara i centrum för uppmärksamhet på det här viset. Du får även lugnade, och goda nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen börjar väldigt jobbigt, men det blir bättre fram emot förmiddagen. Du tar ett ansvar för personer som du egentligen inte behöver ta hand om och din vänlighet kommer att löna sig på sikt. Idag pratar du även med en släktings chef, lagledare eller liknande och du får goda nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här dagen håller du dig mest för dig själv. Det är många tankar som cirkulerar i ditt huvud just nu och du behöver verkligen få lugn och ro. Under eftermiddagen passar du på att umgås lite extra med vänner och familj.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons