Lördag 23/11

23 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen passar du på att hälsa på någon som bor lite längre bort. Det blir en rolig och väldigt social dag där du får möjligheten att lägga alla tankar på framtiden åt sidan för en stund. Det här är något du verkligen behöver.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar om förväntningar, spänningar och mental prövning men också om stor glädje. Det blir en väldigt känslomässigt krävande dag men när du summerar den så är det främst stolthet och glädje och lättnad som är de dominerade känslorna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du måste ingenting idag. Skaka av dig alla plikter och låt någon annan ta rodret för en stund. Den senaste tiden har du axlat allt mer ansvar, mer än vad som borde ligga hos dig. Tillåt dig vara fri för en dag och njut av att slippa tänka på framtiden.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen är du väldigt nervös, inte bara för din egen skull utan även för en väns skull. Du vill så gärna att det ska gå bra för hen, men samtidigt har du svårt att visa vad du känner. Dagen blir allt vad du hoppats på och lite till. Det enda molnet som förmörkar din himmel är att du ser kemin mellan din vän och en annan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att ha kul och inte oroa sig för mycket över arbete, ekonomi och släktbråk. Idag väljer du att göra et utflykt, shoppa loss lite eller ägna dig åt din favorithobby. Det blir en riktigt bra dag och en ännu bättre kväll.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen umgås du gärna med vänner och familj. Du mår så mycket bättre om du kan slappna av och vara dig själv vilket du gör bäst med de som står dig nära. Hösten har varit tung periodvis, men du känner att du ändå är på väg åt rätt håll och det är bra.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen passar du på att vara ute så mycket som vädret tillåter och det blir en härlig lördag. Du njuter av kontrasten till vardagen och du gör det mesta möjliga av den här dagen. Under eftermiddagen får du höra nyheter som du gått och väntat på.

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen blir rolig och social. Du umgås mycket med vänner den här dagen och du blir särskilt rörd av en viss persons uppmärksamhet. Hen är inte så bra på att visa känslor, men idag öppnar hen upp sig för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under lördagen försöker du ta kontakt med en vän för att lätta ditt hjärta, men hen är bortrest och onåbar. Du pratar med dina andra vänner men det är inte riktigt samma sak. Det är bara den här, speciella personen som du kan lita på är ärlig till hundra procent.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir verkligen en dag att minnas. Den handlar om personliga triumfer men också om att vinna tillsammans. Du och en vän bevisar att ni är de bästa, inte bara var och en för sig utan att ni är ännu starkare tillsammans. Kvällen blir överraskande avslöjande på många olika sätt.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du odelat stolt över en vän eller släkting. Hen har vänt en massa motgångar till något som bara kan betraktas som en triumf och du får vara där och uppleva den tillsammans med hen. Kvällen blir rolig, social och lättsam.

Fiskarna 19/2-20/3

Du brukar inte lyssna på skvaller, men just idag finns det ett rykte som intresserar dig lite extra. Det handlar om en person som du står nära och som du faktiskt har misstänkt för något utan att kunna få det bekräftat. Idag så stärks dina misstankar.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons