Söndag 24/11

24 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Idag lägger du ned mer möda på ett projekt än du egentligen har tid med. Det finns en speciell anledning till att du vill att det här projektet ska blir bra. Under dagen har du kontakt med en vän som har roliga nyheter att berätta. Du gläder dig men hens framgångar.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir lång men trevlig. Du har upplevt mycket den här helgen, men den har också gett dig en välbehövlig kick av energi och du har börjat se framåt. Du känner att ditt och även en släktings liv äntligen har tagit en välbehövlig U-sväng och är nu på väg åt rätt håll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen handlar om att vara lat och om att få vara lat. Du ligger konstant i luven på en släkting som tycker att du borde anstränga dig mer. Du har försökt att förklara att ni två är väldigt olika och att du måste få göra ingenting mellan varven.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir riktigt mysig. Din vän mår bra och när hen mår bra så är hen både charmig, öppen social och omtänksam. Du njuter av hens sällskap men du är också lite orolig att ni ska glida ifrån varandra efter den här härliga helgen. Tänk på att ansvaret för er relation ligger mer på dig den här gången.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att inte ge efter för en impuls och köpa något som du egentligen inte har råd med idag. Du har länge velat ha den här saken och när det kommer ett erbjudande till et bra pris så ser du det lite som ett tecken. Det är inget tecken. Du har inte råd. Var stark.

Jungfru 23/8-22/9

Söndagen blir lite av en nystart för din del. Du behöver verkligen få ladda batterierna och det gör du bäst genom att ta det lugnt och vara utomhus så mycket som möjligt. Jordtecknen behöver återknyta till naturen med jämna mellanrum för att må bra.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen vill du gärna skvallra om en viss händelse som inträffat i helgen. Det gäller att hitta den person som vet mest om den här incidenten och som är villig att prata om den. Som tur är har du ett stort kontaktnät.

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen försöker du förstå dig på en person som ofta uppför sig lite märkligt. Hen är ingift eller har en personlig relation med en av dina närmaste vänner eller släkting så du kan helt enkelt inte undvika att ha kontakt med hen. Som Våg är du bra på att klura ut ur människa tänker, men inte i det här fallet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir annorlunda, utmanande men trevlig. Du umgås främst med din familj idag och du märker att du mår bra av att ha avstånd, både till din partner om du har en, och till dina vänner. Den här dagen är en tillfällig respit från verkligheten.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får en härlig söndag. Lättnaden efter att ha lyckats den här helgen, smickret efter all uppmärksamhet gör att du mår oförskämt bra. Du är charmen själv idag och du stärker vänskapsband och väcker känslor som är starkare än du vet om. På kvällen är du utmattad.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns olika sätt att hantera den här dagen, men du väljer att försöka vara social och lägga din irritation åt sidan. Den här dagen handlar inte om dig utan om några andra som har massor att fira och som kan vara lite högljudda och pratiga.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet inte hur du ska uttrycka dig idag, men samtidigt är det viktigt att få fram precis hur du känner. Det är så mycket som sliter i ditt inre att du måste få häva ur dig det på något sätt. Det blir en känslomässigt laddad söndag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons