Måndag 25/11

25 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir rolig för då väntar nya utmaningar och nya arbetskollegor. Det blir en dag då du kan briljera med dina kunskaper inom ett visst område. Du känner dig säkrare på dig själv och du utstrålar charm och självförtroende.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen försöker du hjälpa en kollega som kört fast. Du ser att hen har det jobbigt, men samtidigt vet du att du inte kan gå in och ta över hens arbetsuppgifter för då lär hen sig ingenting. Din hjälp måste bestå av hjälp till självhjälp. Hen kan få en knuff i rätt riktning, inte mer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen försöker du helt enkelt hålla dig vaken. Du är in i själen trött oavsett om det är morgon, mitt på dagen eller kväll. Du har svårt att somna på kvällarna för det för mycket tankar som far runt i skallen på dig och det i kombination med mörkret skapar en ond cirkel av trötthet.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Under måndagen känner du dig ovanligt pigg och entusiastisk. Du har fått en välbehövlig energikick den här helgen och du känner dig lite förälskad även om det är det sista du skulle erkänna för någon. Kvällen handlar om att fortsätta odla den relation som du nyväckt under helgen.

Lejonet 23/7-22/8

Du är på dåligt humör idag och det kan bero på att det är måndag. Du har väldigt svårt för början på veckan. Du behöver ett par dagar för att vänja dig vid rutiner och tidiga mornar. Under dagen får du en fin komplimang som lyser upp den här trista måndagen.

Jungfru 23/8-22/9

Du är rädd för att kliva en kollega på tårna. Hen har visat sig ovanligt snarstucken den senaste tiden och du vill inte gärna att hen ska bli arg på dig. Under dagen ser du över din ekonomi, du sparar till något speciellt och det kommer att bli dyrt.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen blir en lagom lugn start på en intensiv vecka. Du kan se det som lugnet före stormen så det gäller att samla energi den här dagen och ladda för resten av veckan både emotionellt och fysiskt. En nyhet får dig att lyfta på ögonbrynen.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite disträ idag och det beror på att ett privat problem upptar en hel del av dina tankar. Här gäller det att försöka skaka av dig privatlivet under arbetstid och fokusera på det som du har betalt för att göra.

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett strålande humör idag och din charm och din utstrålning väcker en hel del känslor i din omgivning. Idag kan det hända att mer än en kollega flirtar lite med dig och då gäller det att sända ut rätt signaler tillbaka annars kommer du hamna i en knepig sits.

Stenbocken 22/12-19/1

Efter en magisk helg är det svårt att landa, men du lyckas ganska bra idag. Helgen har varit ett avslut på hela hösten på sätt och vis och nu kan du börja planera för nya mål i vår. Under dagen tar en kollega kontakt med dig och du blir lite förvånad av hens uppmärksamhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du känner dig lite utanför den grupp som du borde tillhöra på jobbet. Det kan vara din roll i arbetet eller din ålder som gör att du inte riktigt passar in och att det blir en lite obekväm tystnad när du kommer in i rummet. Här gäller det att hitta ett sätt att bryta isen.

Fiskarna 19/2-20/3

På måndagen försöker du övertyga dig själv om att allt är bra och att du är nöjd med livet som det är fast du inners inne vet att det inte är riktigt hela sanningen. Det finns en rastlöshet inom dig och en saknad som du inte ens vill erkänna för dig själv. Du måste börja med att vara ärlig mot dig själv.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons