Tisdag 26/11

26 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen umgås du med kollega som du kommer närmare för varje dag. Trots att ni är väldigt olika så finns det en massa saker som ni har gemensamt och det binder er samman. Under dagen får du goda nyheter som rör just den här kollegan och du blir glad för hens skull.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir ovanligt intensiv. Du har mycket att göra och det blir knappast lättare av en kollega som försöker att markera sitt revir på alla möjliga och omöjliga sätt. Du vill visa att du inte är ett hot och att hen kan sänka garden något när det gäller dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar tag i ett projekt som du inte hunnit med under förra vecka och trots att det är både svårt och omfattande så har du kul. Du inser att du behöver den här typen av utmaning får att vakna upp ur höstristessen och hjälper dig ladda inför december.

Kräftan 21/6-22/7

Den här tisdagen blir intensiv på ett stressigt sätt. Det kan hända att du slarvar över vissa detaljer som gör att du får börja om från början med ett par uppgifter och det  i sin tur gör situationen ännu mer stressig. Du måste försöka att strukturera ditt arbete tex med hjälp av listor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen skämtar du med en kollega som visar sig inte ha din typ av humor och det kan bli ganska stelt mellan er. Situationen hjälps knappast upp av att du får just den här kollegan i din arbetsgrupp. Här är det diplomati och nedtoning som gäller.

Jungfru 23/8-22/9

Tisdagen blir ganska behaglig och du njuter just nu av att slippa stressa både hemma och på jobbet. För en gångs skull har du bra ordning på det mesta och du tycker att livet rullar på. Under dagen tar en släkting kontakt med dig för att diskutera ett ekonomiskt problem.

Vågen 23/9-22/10

Du skyller dina misstag idag på en kollega fast de egentligen beror på att du är stressad och inte riktigt uppfattar de instruktioner som du får från den här personen. Du måste hitta ett sätt att hantera stressen för den kommer bara att bli värre ju längre veckan går.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen har du fullt upp med projekt som går på lånad tid. Du vett att du egentligen skulle vara klar med den här uppgiften i förra veckan men komplikationer gör att det drar ut på tiden. Idag får du hantera en rätt så irriterad och ganska spydig chef.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under dagen försöker du markera gränser för en person som inte riktigt förstår vad ett nej innebär. Hen har en tendens att hela tiden försöka tänja på gränserna och du är lite trött på den här personen. Kvällen handlar om sport eller en hobby.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir en lång och intensiv dag, men det blir också givande och intressant. För dig är det främsta målet nu att beta av en sak i taget så att du känner att ligger där du ska både i dina privata ambitioner och på jobbet. En vän från helgen börjar höra av sig allt mer och det ger dig blandade känslor.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här dagen är det bra att vara exakt. Du tjänar ingenting på att slarva igenom dina uppgifter, du behöver vara noggrannare än du brukar annars kommer du att dra på dig extra arbete. Kvällen bjuder på olika nöjesalternativ.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen blir bättre än måndagen. Du lyckas tränga undan din dystra tankar och fokusera på jobbet. En kollega hjälper dig när du kör fast och det känns skönt att hen finns där för att hjälpa och stötta. Se bara upp med svartsjuka om du har en partner. Hen tycker inte om att du kommit din kollega så nära.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons