Onsdag 27/11

27 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen blir du irriterad på en kollega för att hen nästan är borta mer än på jobbet. Det påverkar ett grupparbete en hel del och du inser att det blir du som får dra det tyngsta lasset i det här projektet. Du får ett gott råd om hur du ska hantera situationen av en annan kollega.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir ganska harmonisk, även om du har en del att göra. Du har äntligen kontroll på de flesta områdena på ditt arbete och du kan till och med unna dig att starta lite nya och mer kreativa projekt. En chef ger dig mycket beröm idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du känner dig bortglömd av en vän och du blir nästan sur när hen väl hör av sig. Du måste förklara din korta ton för din vän.  Hen har ingen chans att förstå varför du är så upprörd annars. Kommunikation och ärlighet är dagens nyckelord.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen blir du besviken när en vän inte dyker upp på en gemensam aktivitet. Du kommer på dig själv med att vilja träffa den här personen ofta, men du är för stolt för att tala om hur du känner och din vän verkar lyckligt omedveten och intensiteten i dina känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har fokus på arbetet idag och det är inte riktigt likt dig. Du brukar fokusera mer på de sociala bitarna, men nu vet att du måste skärpa till dig när det gäller en viss uppgift annars kommer du vara tvungen att arbeta över och det vill du inte.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om drama och starka känslor. Oavsett om du är direkt inblandad eller mer en åskådare så blir det en turbulent men ganska underhållande dag. Kvällen bjuder både på tårar och skratt.

Vågen 23/9-22/10

Idag gäller det att bita ihop och fokusera. Du vet att du måste hinna med en hel del uppgifter på relativt kort tid, men det borde gå om du bara lyckas hålla dig till din tidsplan. Ibland tenderar du att sväva ut i ditt arbete och då håller du inte dina deadlines.

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen försöker du samarbeta med en person som inte är riktigt närvarande. Hen svävar iväg i tankarna och det medför en hel del slarv från hens sida. Du måste påpeka hens koncentrationsbrist på ett fint sätt annars kan du få problem med en ledsen kollega istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen försöker du visa en person hur mycket du bryr dig om hen, men din omtanke får inte den respons du hoppats på. Du har märkt att det varit lite problem i er relation den senaste tiden och du är själv osäker på om du vill fortsätta eller bryta upp.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir precis lagom på alla sätt. Du har mycket du ska hinna med på jobbet, men du är väl förberedd och det går smidigt. Under eftermiddagen jobbar du på ett privat mål som du har satt upp. Kvällen handlar om att ta hand om dig själv och unna dig lite egen tid.

Vattumannen 20/1-18/2

Du går komma ifrån i tid idag och det tycker du är skönt. Du vill gärna umgås mer med din familj, partner eller dina vänner men på senaste tiden har det varit lite väl mycket på jobbet för att det ska kunna bli så mycket tid över för annat.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir lagom intensiv. Du hinner med mer än du tänkt dig och du märker att du faktiskt börjar få flyt inom många olika områden. Under dagen funderar du på att ta kontakt med en person som ofta är i dina tankar. Men du vet inte hur du ska göra det eftersom det var så länge sedan ni umgicks.

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons