Torsdag 28/11

28 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du tar dagen lite som den kommer. Just nu vill du inte stressa utan du sätter ett värde i att hålla ett lagom tempo oavsett om du arbetar eller är hemma. En diskussion om en utgift kan bli rätt så hetlevrad. Här gäller det att du behåller en objektiv inställning.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir lite stressig, men den blir ändå rolig. Goda nyheter förgyller den här dagen på mer än ett sätt. Under dagen passar du på att flirta lite med en person som du finner attraktiv, men du gör det på ett diskret sätt eftersom du inte vet om känslan är ömsesidig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen handlar om moral och etik, du gör något som du vet egentligen inte är rätt men frestelsen är för stor för att säga nej. Efteråt ångrar du dig, men då är det försent att ändra sig. Försök att inte älta det här för mycket. Alla gör vi misstag och dåliga val.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Under morgonen får du en chans som du bör ta. Här gäller det att våga och inte fega ur även om det kan vara lite skrämmande och ovant. Du kan mer än du anar om du bara vågar tro på dig själv. Kvällen handlar om en aktivitet som du älskar.

Lejonet 23/7-22/8

Du blir lätt irriterad idag så det gäller att du försöker lugna ned dig innan du öppnar munnen annars kan det lätt slinka ur saker som du inte menar. Det är en kombination av Mars och Pluto som gör dig så stingslig.

Jungfru 23/8-22/9

Under torsdagen är du väldigt effektiv. Du har flyt med det mesta du gör och det resulterar i en riktigt bra och harmonisk arbetsdag. På eftermiddagen väntar lite ovanliga nyheter. Om du bara tar dig tid att smälta den så kommer du att inse att det är riktigt bra nyheter.

Vågen 23/9-22/10

Under morgontimmarna har du svårt att fokusera. Det är mycket som upptar dina tankar och det mesta har inte med jobbet att göra. Efter lunch börjar du kunna fokusera mer på nuet och mindre på framtiden. Kvällen blir trevlig, men alldeles för sen.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar en dag i taget just nu. Du har bestämt dig för att det är enklare att inte stressa upp dig genom att oroa dig för mycket över framtiden och andra saker som du inte kan påverka. Kvällen blir trevlig och väldigt social.

Skytten 22/11-21/12

Just nu umgås du mycket med olika sorters människor. Du tycker det är roligt med olika kulturer, åldrar och erfarenheter. Du lägger mycket tid på de sociala bitarna i ditt liv och det gör att du inte fokuserar lika mycket på din karriär.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir rolig, inspirerande och annorlunda. Du njuter verkligen av den här dagen både när det gäller jobbet och privat. Under kvällen får du en fin komplimang som verkligen värmer ditt hjärta. Du känner att det finns människor omkring dig som stöttar dig och som alltid är på din sida.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir arg på en kollega som har svårt att hålla isär arbetsliv och privatliv. Hen blir lätt för personlig och inser inte vart gränsen för kollegor går. Du har vid flera tillfällen försökt att förklara att du vill ha en viss distans till dina arbetskamrater men hen förstår inte vinken.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet hur du ska lägga orden för att få ditt erbjudande att blir så frestande som möjligt. Du har insett att du har det mesta att vinna på att vara både diplomatisk, säljande och charmig på samma gång. Kvällen bjuder på fysisk träning av något slag.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons