Fredag 29/11

29 nov, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att vara ganska effektiv. Du har många uppgifter och vill du få till ett bra resultat så är det bra att du tänker rationellt. Om du svävar ut för mycket på detaljerna så kommer du inte att hinna. Under kvällen umgås du gärna med dina vänner.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intressant fredag där en situation fullkomligen spårar ur. Du är mer en åskådare än involverad i den här incidenten vilket du tycker är ganska skönt. Kvällen blir minst sagt intressant, du träffar människor du inte sett på väldigt länge och du kommer på varför ni inte ses så ofta.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar länge innan du accepterar ett erbjudande från en chef. Du vet att det kommer att innebära extra arbete för din del, men du inser också att det kommer att ge dig fördelar på sikt. Under kvällen försöker du mäkla fred mellan två ilskna vänner.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du har svårt att erkänna att du glidit ifrån den person som du egentligen vill vara nära. Ni har så olika liv just nu så att det finns nästan inget att prata om när ni väl träffas. Tänk på att riktig vänskap kan bygga broar över den här typen av hinder bara du har tålamod.

Lejonet 23/7-22/8

Du är försiktig med att vara för öppen mot en person som du inte känner så väl. Du har blivit bränd förr och du vill inte vara med om det igen. Under eftermiddagen så väntar en rolig överraskning. Kvällen blir mysig och familjär.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en risk att du försäger dig om en hemlighet idag, det gäller att du är väldigt mån om hur du formulerar dig. Den person som du inte vill ska veta något är väldigt bra på att läsa mellan raderna. Kvällen blir händelserik.

Vågen 23/9-22/10

På fredagen försöker du trappa ned tempot lite. Du är ofta väldigt stressad nu för tiden och du har insett att det varken är bra för din hälsa eller för din nattsömn. Under eftermiddagen unnar du dig lite fredagsfika med människor som du tycker om.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du är envisare än du vill medge för dig själv. Det finns en risk att du gör onödigt arbete bara för att du vägrar att lyssna på råd från en kollega, oavsett hur bra de råden är. Under eftermiddagen så möter du en person som inspirerar dig.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant och utvecklande dag där du lär dig att hantera dina rädslor och vågar ta för dig på ett nytt sätt. Under eftermiddagen får du ett gott råd som du bör följa från en av dina chefer. Kvällen handlar mest om familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite avvaktande idag. Du ogillar att bli påtvingad en bekantskap, men om du bara försöker kommer du att upptäcka att den här personen är både trevlig och intelligent. Ni har mer gemensamt än du tror.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns olika sätt att hantera den information som du får idag. Försök att vara objektiv även om det kan vara svårt eftersom du tycker bättre om en av de involverande än de andra. Kvällen blir mysig och lite skvallrig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du undersöker en möjlighet att få byta arbetsplats. Det finns ett annat jobb som intresserar dig, men det verkar svårt just nu. Försök att sälja in dig själv riktigt bra så kanske du lyckas ändå. Kvällen handlar om att vara med de personer som står dig nära.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons