Söndag 1/12

01 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du komma kapp med något som rör arbetet. Egentligen borde du julmysa och umgås med familjen, men du känner pressen från din chef och har svårt att slappna av innan du känner att du är klar.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir trevlig och social. Mycket den här årstiden kretsar kring familjen och kring släkten. Idag kan det vara julbak, glöggmys eller kanske en traditionell söndagsmiddag som är i fokus. Kvällen bjuder på bra nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som tvekar mycket just nu och det är inte likt dig. Även om du mellan varven kan vara velig så brukar du hålla fast vid de beslut du fattar och inte få ångest för att du valt fel. Just nu influeras du mycket av Vågen och det orsakar en del av din beslutsångest.

Kräftan 21/6-22/7

Du gör av med en massa pengar på onödiga saker som du egentlige inte ens vill ha men som verkar vara en bra deal för stunden. Du är väldigt impulsiv just nu och den sidan förstärks av Månens position. Det gör att du lätt blir frestad i butiken och att du ger efter för din impuls att köpa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en ganska tät kontakt med en vän via sms och samtal men ni ses väldigt sällan och det vill du ändra på. Din vän är svår att locka ut från hemmets trygga vrå. Hen är en riktig hemmaråtta som blir obekväm i nya sällskap. Idag försöker du hitta ett annat sätt där ni kan ses.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir intressant och utvecklande. Du verkar umgås med intellektuella personer och de utmanar dig både i tankar och i handling. Eftermiddagen och kvällen bjuder på adventsmys och julkänsla tillsammans med familjen.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som mår bäst när alla omkring dig håller sams. För dig är harmoni grundstenen till ett lyckat liv. Idag så smågrälar två släktingar med varandra och det stör dig fruktansvärt mycket trots att du vet att dina släktingar själva inte har problem med sitt småkäbbel.

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen försöker du hitta ro i själen. Det kan innebära en långpromenad, fika med vänner eller julstök hemma. Oavsett vad du roar dig med den här dagen så ser du till att hålla ett behagligt tempo och inte blir irriterad på småsaker.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lite långtråkig. Du umgås med dina närmaste, men du inser att det blir ganska begränsat och just nu längtar Skytten efter variation och äventyr. Har du en partner försöker du dra med hen på aktiviteter, men hen trivs bäst hemma eller tillsammans med era gemensamma vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om att hitta en jämvikt mellan måsten och nöjen. Du är inte i toppform just nu, det kan hända att du drabbats av en vinterförkylning eller har lite halsont. Stanna gärna hemma och kurera dig den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Under söndagen försöker du hinna med små projekt i hemmet. Det blir en ovanligt trevlig och vilsam dag. Under eftermiddagen verkar du vara bortbjuden på fika, kanske är det födelsedagsfirande för någon släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tänker inte så mycket just nu utan låter bara tiden rinna iväg. Det handlar till stor del om att du är missnöjd med mycket i ditt liv men inte tillräckligt mycket för att orka ta tag i det. Det finns risk att du blir lite svartsjuk idag när du hör om hur mycket en vän umgås med en person som du är attraherad av.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons