Onsdag 4/12

02 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir annorlunda eftersom du gör saker på jobbet som du inte brukar göra. Kanske är det möten eller en utbildning av något slag. I vilket fall som helst blir det rolig och utvecklande onsdag där du lär dig många nya saker.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir lite stressig, men du hinner ändå med rätt så bra. Under dagen får du möjlighet att påverka och förändra vissa vardagsrutiner. Dagen handlar också om att ta hand om sig själv och om att skämma bort sig själv lite extra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inget stopp i dig idag, du är som en maskin som bara kör på. Du får energi från Solen och det i kombination med Uranus gör dig både disciplinerad och målmedveten. Idag sätter du en bra grund för arbetet resten av veckan.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen försöker du prata förnuft med en kollega som betett sig illa den senaste tiden. Hen har problem med att komma i tid till jobbet och hen är ofta grinig. Du förstår att din kollega har problem hemma, men det är ändå inte försvarbart att bete sig så här.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen använder du dig av din charm och din övertalningsförmåga för att förmå en vän att vara lite modigare. Det finns mycket som du beundrar hos den här personen, men det värker i hjärtat på dig när du ser hur dåligt självförtroende hen har och hur det hämmar hen i sociala sammanhang.

Jungfru 23/8-22/9

Du föredrar praktiskt arbete idag framför administrativt eller teoretiskt. Du vill slippa tänka och bara kunna ta i ordentligt eftersom du är lite seg i hjärnan just nu. Din seghet kan bero på att du börjar bli förkyld eller som kan det vara sömnbrist.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen har du många frågor men få svar. Du oroar dig mycket för framtiden trots att det finns få eller inga indikationer på att det väntar en förändring. Den här oron kan bero på den känsla som uppstår när Månen är i en ogynnsam position i förhållande till ditt tecken snarare än på en konkret anledning.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen försöker du rådgöra med en kollega om en arbetsuppgift men kollegan ifråga är rätt så kort mot dig och du märker att något är fel. När du försöker lyfta ämnet får du ett snäsigt svar. Hen uppförande beror på att hen tror att du har sagt vissa saker som du inte har sagt.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en besvärlig dag och det gäller att vara utvilad och fokuserad. Idag testas du inom flera områden som du egentligen är ganska osäker på och det resulterar i en del nya arbetsuppgifter. Det viktiga för dig idag är att framhäva dina bra sidor.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tvekar en hel del men det gör ingenting. Du är på väg att fatta ett beslut som kan påverka dig under lång tid och då är det viktigt att du verkligen har tänkt igenom hur du vill göra. Kvällen handlar om att motionera.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en underlig men ganska givande onsdag där du arbetar med personer som i vanliga fall inte ingår i din arbetsgrupp. Du tycker det är roligt och stimulerande att få lära känna nya människor. På kvällen hjälper du en vän eller släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Att bli arg för småsaker brukar inte ligga i Fiskens natur, men just nu påverkas du av Pluto som gör dig ovanligt lättirriterad. Under eftermiddagen och kvällen får du möjlighet att hjälpa en kollega som har privata problem. Du gillar att hjälpa den här personen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons