Tisdag 3/12

03 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen tvingas du medge för dig själv att du har haft fel beträffande en situation och nu är det upp till dig att be om ursäkt. Du har ofta svårt att medge att du har fel, men i det här fallet har du mer att förlora på att låtsas som ingenting än på att krypa till korset och medge ditt misstag.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att prata med en kollega om att hen kör över dig gång på gång. Du vet att ämnet är känsligt och att din kollega oftast inte märker när hen trampar dig på tårna. Eftersom du stör dig så mycket på hens beteende så är det viktigt att du är ärlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen är det bra om du är kort och koncis i dina svar till en chef. Om du drar ut på ditt anförande för länge finns det en risk att den här chefen slutar lyssna på dig och då tappar du själva poängen som är att försöka få din chef att förstå ett visst problem.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vara väldigt charmig när du vill och du lever en hel del på just den charmen.  Idag fungerar inte dina leenden och din humor. Du måste leverera lika mycket som alla andra och det gör dig förbryllad. Du undrar varför din chef inte låter sig duperas av din charm.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara rak mot en kollega. Ni försöker ofta linda in er kritik mot varandra för att inte såra varandras känslor men idag måste du vara tydlig med vad du menar så att din kollega inte missuppfattar vad du säger.

Jungfru 23/8-22/9

Idag har du goda chanser att göra ett fynd. Det kan vara en superbillig julklapp, eller något lite onödigt lyxigt till dig själv. Under eftermiddagen får du möjligheten att ställa upp för en person som nästan alltid ställer upp på dig. Du tycker det är skönt att kunna ge tillbaka.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om olika val som du gör och hur de kan påverka både i stort och smått. Som Våg tycker du direkt illa om alla former av val så därför är det nyttigt för dig med en dag full av beslut. Kvällen blir trevlig och lättsam.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen försöker du skaffa dig en plats i en ny grupp. De här personerna har länge fascinerat dig med sin kunskap och ditt proffsiga sätt att agera i svåra situationer. Under dagen får du uppmärksamhet av en väldigt speciell kollega.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att ta och om att ge. Du bör vara flexibel och öppen till det mesta då kommer du inte bara nå de bästa resultaten, då får också den trevligaste dagen på länge. Kvällen viger du till din familj och din partner.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir irriterad på en kollega för att hen hela tiden vill ha all uppmärksamhet. Du har inget emot att männioskor tar plats, men du vill få cred för det du gör och du blir arg när någon annan tar äran av det hårda jobb som du lagt ned.

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen försöker du sammanfatta ett problem med väldigt enkla ord. Du vill att alla ska hänga med i hur du resonerar, men då får du också acceptera att vissa personer tycker du är lite dryg och nedlåtande.

Fiskarna 19/2-20/3

På tisdagen diskuterar du ett privat problem med en kollega. Du brukar inte öppna upp dig på det här sättet, men situationen är unik och du kn verkligen behöva ett råd från en utomstående. Kvällen bjuder på sport.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons