Torsdag 5/12

04 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du blir arg på en släkting som inte kan lämna dig ifred. Hens ständiga tjat och hens förmåga att alltid lägga sig i ditt liv gör dig galen. Under eftermiddagen får du goda nyheter som rör arbetet och din framtida karriär.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir en riktigt intensiv dag men den blir också rolig eftersom du får arbeta med saker som är lite utanför de vanliga rutinerna.  När du är klar är du nöjd både med din egen och med dina kollegors prestation.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om små och stora beslut som måste omsättas från teori till verklighet inom en snar framtid. Den här tidspressen är bra för dig eftersom den får dig att höja arbetstempot samtidigt som du ändå klarar av att leverera utmärkta resultat.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen tar du tag i flera projekt som har med hemmet att göra. Om du arbetar så ligger fokus på eftermiddagen och kvällen för det är då du har tid att förverkliga dina inredningsdrömmar. Kvällen handlar om familjen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen blir du arg på en chef för att du anser att hen är feg och inte vågar stå för sina åsikter, Du har tidigare märkt att din chef är konflikträdd, men det är först nu du börjar se konsekvenserna av hens beteende och det är först nu som det drabbar dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du litar fullkomligen på en kollega och blir väldigt irriterad och besviken när du inser att hen missat en massa saker på jobbet när du inte varit där. Tänk på att alla kan göra misstag och du är också lite skyldig eftersom du gav så lösa instruktioner.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rolig, utvecklande och lärorik. Den här dagen får du verkligen testa dina kunskaper praktiskt och du inser att det är en stor skillnad på teori och praktik. Som tur är så har du lätt för att anpassa dig och du lär dig nya saker medan du utför dina uppgifter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ledsen för att du inte kan hjälpa en kollega som år dåligt. Du märker att något är fel, men det här är en väldigt privat person som inte gärna delar med sig av sin tankar och känslor. Ibland kan tyst sympati fungera lika bra som att prata med någon.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir intensiv och väldigt stressig. Just nu hanterar du inte stress så bra så det kan vara så att du blir arg för småsaker eller väser till personer som du egentligen tycker om och respekterar. Tänk på att en ursäkt kan släta över det mesta.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir riktigt rolig och kort. Du får massor av beröm från en chef och du känner att du verkligen växer med uppgifterna som hen ger dig. Även om du periodvis tycker att det är svårt så är belöningen för att gör bra ifrån dig värd all stress. Kvällen handlar om en liten flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir intressant och lärorik. Du utvecklar vissa idéer som du har och du inser att du verkligen har hittat ett bra koncept. Kvällen bjuder på varierande underhållning och en hel del skvaller. Du brukar inte delta i skvaller, men du lyssnar gärna på det.

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen blir stressig och intensiv, samtidigt som den blir givande. Under dagen ska du se upp med impulsshopping. Du har en tidens att göra av med pengar i ett alldeles för högt tempo just nu. Kvällen handlar om vänskap.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons