Fredag 6/12

05 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir inte som du förväntat dig men den blir bra ändå. Du har många olika saker på gång i ditt liv och en del saker kommer att bli förverkligade den här veckan medan andra tvingas skjutas upp av olika skäl. Det viktigaste just nu är du är frisk och att du ser till att inte slarva med sömnen.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir nog den bästa dagen den här veckan. Inte nog med du har en lång och mysig helg att se fram emot, du får chansen att umgås med vänner och mysa med familjen. Det blir en rolig och kreativ dag där du får möjligheten att briljera inom ett ämne som du älskar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen vill du imponera på en kollega som du håller av väldigt mycket. I dina försök att verka proffsig glömmer du vissa väsentliga saker och det slutar med att det blir pannkaka av det hela. Din kollega uppskattar dina misstag nästan mer än dina försök att imponera.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen är det upp till dig att visa en ny kollega runt och få hen att känna som sig som en i gruppen.  Din chef gjorde ett klokt val när hen valde dig som mentor för den nya personen för du får alla att känna sig välkomna.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att försöka tänka utanför boxen i olika sammanhang. Du har vissa uppgifter som kan vara svåra att knäcka, men med hjälp av lite kreativ tänkande och en innovativ kollega så fixar du det mesta.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar många bra initiativ idag. Det handlar om att organisera på jobbet och strukturera hemma. Jungfruns starka sida är just att få ordning på oreda både i sin mentala miljö och i den fysiska världen. Jungfrun mår bra av organisation utan att det behöver vara pedantiskt

Vågen 23/9-22/10

Du blir fruktansvärt besviken på en person som du kommer på med att ha ljugit för dig vid upprepade tillfällen. Även om det rör sig om små vita lögner så kan du inte komma över faktum att det fortfarande är lögner.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och utmanande. Det händer så mycket saker just nu att du hela tiden måste vara på topp. Håller du på att bli sjuk eller redan är sjuk så kan du drabbas av dåligt samvete för att du inte är på plats på ditt arbete. Tänk på att alla måste få vara sjuka ibland.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganska enformig för du envisas med att undvika allt som är svårt eller utmanande. Det är som om du inte kan få tankarna att fokusera på en sak i taget utan så fort du behöver bli uppmärksam så tar din hjärna en paus. Kvällen handlar på ett eller annat sätt om en julklapp.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är den person som aldrig skulle överge en vän som behöver dig så därför blir du förvånad när du får höra att din vän gjort precis det mot en gemensam bekant. Du inser att du inte känner din vän så väl som trodde. Kvällen blir mysig och familjär.

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen försöker du få en vän att förstå att hen måste satsa hårdare än hen gör just nu. Du vill hjälpa din vän att nå sin fulla potential. Men det är inte så lätt eftersom hen inte riktigt vill kämpa så hårt som du tror att hen behöver.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar dina uppgifter på jobbet på fullaste allvar så därför bli du sårad när din chef antyder att du slarvar. Du håller inte alls med hen. Du vet att du gjort ditt bästa. På kvällen lättar du ditt hjärta för en vän som har alltid har goda råd att ge.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons