Lördag 7/12

06 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir en välbehövlig vilodag för din del. Du njuter av att kunna ta det lugnt och slippa stressa. Dagen kretsar kring dina vänner och kring ditt behov av att få omge dig med människor som du älskar väldigt mycket.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir lite långtråkig för du har ingen direkt att umgås med och din familj verkar vara ute på egna äventyr. Om du bara slappnar av och gör saker som du tycker om att göra så kommer det att bli en härlig kväll och en mysig dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är orsaken till att en släkting är så upprörd men du tycker att det inte är ditt fel att din släkting är så känslig. Du tror på ärlighet även om den ibland kan vara både brutal och sårande. Kvällen handlar om att diskutera en fråga rörande helgerna med din familj.

Kräftan 21/6-22/7

Du längtar efter att få säga nej till din chef för du tycker att hen kräver för mycket av dig. Idag får du ett väldigt bra tillfälle att sätta ned foten, men ändå tvekar du. Det är trots allt din chef och du vill inte bli osams med hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det skvallras en hel del om en person på jobbet och du har svårt att inte delta i skvallret trots att din moral säger dig att det är fel. Du slits mellan ditt behov av att få nyheter och dina etiska värderingar. Under lördagen bestämmer du dig för att bli en ny och bättre person på måndagen.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns ingen tvekan att du är lycklig den här lördagen. Allt är magiskt och du njuter verkligen av känslan att helt gå upp i nuet. Under dagen får du chansen att görs din vän lite extra glad. Har du ett förhållande så blir det en riktigt romantisk dag.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen försöker du vara utomhus så mycket som vädret tillåter. Du behöver få frisk luft och lite perspektiv på livet och det får du bäst när du är utomhus. Under dagen kan det komma ett frestande arbetserbjudande.

Skorpionen 23/10-21-11

Du gillar utmaningar och högt tempo och det bjuds på båda delarna idag. Du känner att du måste ligga i för att hinna med det du planerat, samtidigt blir du stolt över dig själv när du prickar av sista punkten på din väldigt långa lista.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir härlig och full av upplevelser. Du verkar vara ute och resa den här dagen så kanske ägnar du lördagen åt en dagsutflykt. Kvällen handlar om kärleken och om att gör det bästa med det man har. Gräset är inte alltid grönare på andra sidan.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en fartfylld och krävande men samtidigt väldigt rolig och berikande lördag. Du är på topp och du känner att alla pusselbitar äntligen är på väg att falla på plats. Under kvällen och du ovanligt social och glittrande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ägnar delar av dagen åt ett projekt som du hållit på med en längre tid. Det blir en bra dag men samtidigt går den väldigt fort Du skulle behöva få ta en paus ur stressen och bara koppla av. Kvällen handlar om ett fritidsintresse som du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har många valmöjligheter idag och det kan hända att det gör dig lite handlingsförlamad. Du föredrar nästan att bara ha ett eller två val till dagens aktiviteter. Lite nyheter om en vän får dig att bli nostalgisk.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons