Söndag 8/12

08 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns en mängd olika sätt att visa att du bryr dig extra mycket om en viss person. Idag får du möjligheten att hjälpa din vän och investera både tid och engagemang i hen. Det blir en bra och utvecklande dag som kan bjuda på lite romantik.

Oxen 20/4-20/5

Under söndagen funderar du mycket. Du har lite problem med att nå fram till en vän och du är rädd att du sårade hen sist ni talades vid. Tänk på att äkta vänskap överbygger hinder. Små problem bli inte avgörande, de blir bara gupp i vägen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt förstående mot en släkting som kan bli lite intensiv mellan varven. Du vet att hen är ensam och att hen behöver uppmärksamhet och värme. Idag tar du dig tid med din släkting, du lyssnar på hens historier och du uppskattar hens erfarenhet.

Kräftan 21/6-22/7

Du trotsar en vän som du är innerligt trött på. Allt kretsar kring hen och hens liv och du tycker inte att hen frågar något om dig längre. Under eftermiddagen så får du möjligheten att prova på något nytt och utmanande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en mysig söndag där du tar igen dig ordentligt. Det har varit alldeles för sena kvällar i veckan och du känner att du lider av sömnbrist. En nygammal vän har plötsligt dykt upp i ditt liv igen. Er vänskap är något som du verkligen vill vårda så därför hör du av dig lite extra till hen idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir arg på en bekant för att hen lägger sig i ditt liv. Du vet att hen menar väl, men du tycker inte att ni känner varandra tillräckligt väl för att komma med personliga råd eller ordna med möten av olika slag. Jungfrun har en stark integritet.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om frisk luft och motion. Du gör saker idag som du inte hinner med i veckorna. Det blir en härligt intensiv dag där fokus ligger på friskvård och på dina vänner. Idag får du höra ett oroande skvaller som rör en vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara aktiv samtidigt som du också måste försöka varva ned och vila upp dig. Det är ett intensivt tempo på jobbet just nu och du är tacksam om du kan unna dig en paus i stressen. Idag passar det bra med adventsmys och bullbak.

Annons

Skytten 22/11-21/1

Du envisas med att inte lyssna på en vän trots att hen kommer med ovärderliga råd. Du vill stå på egna ben även om din vän har en massa erfarenhet av det område som du försöker att utforska. För dig innebär självständighet att du inte tar hjälp av någon annan på något sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir intensiv, rolig, social och väldigt jobbig på samma gång. Du har en deadline som du skjutit upp så långt du har kunnat, men nu finns det inte utrymme för mer uppskov så du måste göra klart den idag. Kvällen kan andas romantik.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bjuder på flera trevliga överraskningar. Det blir en rolig och stimulerande dag som bjuder på en del skvaller. En kollega försöker övertyga dig om att jobba lite extra idag, men du känner dig inte särskilt sugen på det.

Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen försöker du passa på att hinna med så mycket som möjligt. Det blir en rolig och intensiv dag där fokus ligger på dina vänner. En nygammal bekant har piggat upp den här helgen och du vill gärna träffa hen igen så snart som möjligt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons