Tisdag 10/12

10 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om en konflikt. Du brukar inte vara den som håller inne med dina känslor, men i det här fallet betyder personen ifråga väldigt mycket för dig och du vill inte göra hen ledsen eller arg på dig.

Oxen 20/4-20/5

Du har en harmonisk och bra tisdag att se fram emot. På något sätt har luften blivit rensad mellan dig och en kollega och ni har börjat bygga upp er vänskap igen. Under eftermiddagen blir det en del stress eftersom du har mycket att göra på jobbet. Kvällen handlar om julmys och om att vara social.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen blir stressig och du är grinig eftersom du sover alldeles för lite. Du har problem med att komma till ro på kvällarna. Det blir sent och när du ska upp så har du svårt att komma igång. Försök att ändra på dina kvällsrutiner.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en roliga och varierande tisdag som handlar om att bygga självförtroende och öva upp din aldrig sinande charm. Du får folk att skratta och du mår bra när du omger dig med glada människor. Inom dig så funderar mycket på en viss person, men du visar inte de känslorna utåt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är glad den här tisdagen. Hösten har gått fort och du trivs bra med de förändringar som kommit in i ditt liv. Det finns några saker du vill förändra, bland annat en gammal vän som du glidit ifrån men som du vill återuppta kontakten med. Du har tagit ett första steg mot att återknyta er kontakt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ganska trött idag och risken är stor att du glömmer bort något viktigt som du måste göra den här tisdagen. Försök med listor, det brukar vara ett bra sätt att hålla ordning när hjärnan inte samarbetar. En släkting kommer med en tråkig nyhet.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om allt som du vill ha och allt som du har. Det blir en drömmarnas dag där du sluter ett avtal med dig själv att förverkliga vissa idéer innan 2020 ä slut. Det blir lite av ett tidigt nyårslöfte eller en bucketlist för det kommande året.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill ta ett extrajobb men du är inte säker på om du verkligen har tid med det. Försök att tänka utanför ramarna i det här fallet. Om du kombinerar vissa saker i ditt liv lite mer effektivt så kommer du få mer tid över och då kan du tacka ja till det här erbjudandet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska envis idag men det hjälper dig inte på det sätt du trodde det skulle göra. Du måste ta ett steg tillbaka om du ska lösa det här problemet istället för att fortsätt framåt trots alla hinder du stöter på. Vad du behöver just nu är perspektiv.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir rolig och lite annorlunda. Du arbetar med ett projekt på jobbet och det är både intellektuellt utmanande och intressant på flera sätt. Det blir en härlig dag och en tuff men lärorik kväll där du inser att du faktiskt är i bättre form än du trodde att du var.

Vattumannen 20/1-18/2

Du oroar dig mycket för en kollega som är sjuk alldeles för ofta. Du försöker få hen att gå till läkaren, men hen envisas med att allt är bra. Du kan inte tvinga en person att vara förnuftig. Din kollega är vuxen och måste ta ansvar för sina egna handlingar.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir intressant och varierande. Du träffar personer som du inte sett på länge och du får också möjligheten att ägna delar av dagen eller kvällen åt ett fritidsintresse som du nästan glömt bort att du har.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons