Onsdag 11/12

11 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en händelserik tisdag där du argumenterar friskt för att driva igenom en idé som varken är särskilt genomtänkt eller bra. För dig handlar det mer om att du vill visa att du kan sälja in ett projekt än det handlar om själva uppgiften.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir lite seg men ändå trevlig. Du har haft mycket att göra den senaste tiden och du behöver få en dag där du kan stressa ned. Efter lunch tvingas ändå tempot upp eftersom du håller på att glömma en viktig deadline som du har. På kvällen hjälper du en vän eller släkting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är mån om att visa vem du är och det gör du inför din chef idag. Du vill att hen ska se dina positiva sidor så du gömmer det som är mer negativt när ni arbetar tillsammans. Du har en långsiktig plan för din karriär och den börjar med att din chef litar fullständigt på din kapacitet.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

På onsdagen försöker du stämma möte med en vän men hen är som vanligt upptagen den här kvällen. Först bli du sårad och lite förolämpad, men när du får perspektiv på den här incidenten så inser du att hen faktiskt inte kunde ändra på just de här planerna även om hen vill det.

Lejonet 23/7-22/8

Du retas mycket med en vän som är uppenbart förälskad. Hen visar egentligen inte sina känslor särskilt tydligt, men du kan din vän utan och innan så du ser de små signaler som hen omedvetet sänder ut.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill hitta den perfekta julklappen till en vän, men du vet att tiden börjar rinna iväg och du har inga som helst idéer. Idag kommer en oväntad händelse och slumpen spela dig rätt i händerna. Du kommer att få en idé till den bästa julklappen på länge.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen försöker du övertyga en släkting om att vara lite mer vågad när det kommer till relationer. Du ser att hen är intresserad av en person och att det finns ett ömsesidigt intresse, men ingen vill ta det första steget och det gör dig lite galen.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du försöker motverka känslan av att du håller på att bli sjuk. Det kan vara ingefärakurer, vitlöksfrossa eller varmkalla duschar. Oavsett vilken huskur du kör så kommer det inte att hjälpa. Din kropp säger ifrån och då är det bara att lyssna på den.

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen blir effektiv och du får ovanligt mycket gjort. Det kan bero på att ditt ögongodis på jobbet är bortrest eller sjuk vilket gör att du kan fokusera mer på dina arbetsuppgifter och mindre på att flirta.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lite seg men den blir också givande. För dig är den här dagen slutet på det vardagliga för den här veckan. Från och med imorgon kommer du att göra något som viker av från ditt vanliga arbete. Kanske är det en weekendresa, en kurs eller något annat spännande som väntar.

Vattumannen 20/1-18/2

En kollega säger emot dig inför en chef idag och du blir väldigt upprörd eftersom du känner dig överkörd. Du vet att din kollega inte menar något illa med sitt sätt att agera, men det hindrar inte att du blir sårad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du brukar inte ha så lätt för att lära känna ny personer på djupet, men den senaste tiden har du knutit an till ett flertal personer på en mer grundläggande och ingående sätt än du gjort på många år. Det här är vänskaper som kommer att vara en livstid.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons