Måndag 16/12

16 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På måndagen har du många nya och roliga småprojekt som du ska bli klar med. Det blir en skön och stressfri dag där fokus ligger på att vara kreativ och kunna tänka utanför ramarna. Kvällen blir ganska okomplicerad men mysig.

Oxen 20/4-20/5

Du har mycket att göra den här dagen men du vägrar att stressa, dels för att stressa inte är bra för dig och dels för att du är mer effektiv när du arbetar lugnt och metodiskt. Eftermiddagen bjuder på lite skvaller och en hel del skratt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen försöker du att inte blir irriterad på en kollega som återigen är borta. Oavsett om det rör sig om egen sjukdom eller att hen är hemma med sjuka barn så ställer det till en hel del problem för dig. Det kan till och med finnas en risk att du får arbeta över idag.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att fråga för att få svar. Det finns vissa oklarheter och det är bättre att kollar upp fakta innan du bestämmer dig för hur du ska agera. Kvällen handlar om att prata ut med en vän och reda ut er lite trassliga privatsituation.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har många nya saker som du måste starta upp den här måndagen. Du blir lite stressad eftersom det ligger så när jul och det finnen risk att du inte kommer hinna med allt innan du tar ledig för helgerna, Här gäller det att vara organiserad.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen försöker du påverka en kollega att bli lite modigare och att våga ta risker. Som Jungfru är du inte direkt någon rikstagare själv, men du ser fördelarna med att kliva ur din bekvämlighetszon ibland

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant och utvecklande måndag där du får möjlighet att testa på olika saker. Du gillar utmaningar så länge du känner att du faktiskt har en chans att kunna lyckas med dem, annars tycker du det bara är jobbigt. Kvällen handlar om familjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara beredd på det mesta. Det blir en dag som korsar gränser och som får dig att känna dig väldigt osäker på många saker. Under den här dagen föds en tanke om något som du vill få möjlighet att testa på under kommande år.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir irriterad på en kollega för att hen är så gnällig. Hen kan alltid se problem där du ser möjligheter och det är därför ni argumenterar en hel del sinsemellan. Idag uppstår en sådan där situation där du vill prova på nya utmaningar men din kollega är för rädd för att våga.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen passar du på att vila ut och ägna dig åt att komma ikapp med vissa saker. Det har varit en intensiv helg både känslomässigt och tempomässigt, men nu kommer du in i en lite lugnare period där du kan fokusera på en sak i taget.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött den här måndagen. Av någon anledning har du inte får så mycket sömn som du skulle behöva och det gör det svårt för dig att fokusera på arbetet. Kanske borde du gå hem tidigare och ta igen lite av den sömn som du av olika anledningar förlorat.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om olika initiativ och att ta för dig när möjligheten bjuds. Du har verkligen inte varit på hugget den senaste tiden men nu känner du att din drivkraft är på väg tillbaka och du mår bra av den energi som du får av Mars.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons