Tisdag 17/12

17 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen bjuder på en hel del nöjen. Du är social och du får massor av uppmärksamhet den här dagen. Det kan hända att du antingen har ett förhållande eller så flirtar du lite med en någon. Ditt horoskop visar på heta känslor och en hel del romantik.

Oxen 20/4-20/5

Under dagen får du möjlighet att testa på lite annorlunda arbetsuppgifter. Det blir en rolig och utmanande dag där du lär dig mycket om både dig själv och om hur du ska satsa för att vinna fördelar både åt ditt arbete och för dig själv. Kvällen handlar om julmys och om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar tag i flera ganska omfattande projekt idag och det går riktigt bra. Du lägger upp arbetet på ett bra sätt och du får det mesta att flyta på smidigt. På eftermiddagen eller kvällen är det julshopping som gäller. Du har alltid varit dålig på att handla i god tid.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir rolig, men lite för intensiv för din smak. Du skulle fördra ett lugnare tempo på jobbet, men det finns mycket som ska hinnas med innan julen är här så det är bara att bita ihop. Idag får du goda nyheter om en vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig men lite stressig. Så här veckan innan jul är det mycket som ska hinnas med både privat och på jobbet. Du ska dessutom lyckas klämma in lite sociala aktiviteter som glöggmingel och julbord. Kvällen ser ut att bjuda på en känslomässig överraskning.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns olika sätt att bemöta en chef på och det du väljer idag är inte det bästa. Försök att hålla masken även om din chef irriterar dig med sin trångsynthet. Du har inget att vinna på att ställa hen mot väggen just nu.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara effektiv och om att få mycket gjort på kort tid. Just nu har du mycket energi i ditt tecken tack vare Solens placering och det underlättar både när det kommer till stress och till prestationskrav på jobbet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som inte tackar nej till en utmaning om det är något som du tror att du klarar av. Idag får du en rejäl prövning att sätta tänderna i, men tack vare din snabbtänkthet och din förmåga att hitta lösningar på krångliga problem så lyckas du med din utmaning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra dag där du får möjligheten att visa någon precis hur mycket hen betyder för dig. Du kan ibland ha lite svårt att uttrycka dina känslor i ord, men du är bra på att visa dem i handlingar istället. Kvällen blir mysig eller romantisk.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen har du en del att göra. Du har en viktig presentation på jobbet som du övar inför för du vill att den ska sitta perfekt. Stenbocken är pedantisk när det gäller sina arbetsprestationer. Kvällen blir rolig och annorlunda.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite tveksam till jobberbjudande du får, men högra lön och bättre villkor är alltid frestande. Kanske bör du prata igenom det här med din familj eftersom det kan innebära vissa förändringar som påverkar ditt privatliv på något sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lyhörd när det kommer till en viss person. Utan att själv reflektera över det så lyssnar du lite extra när hens namn nämns eller hen kommer upp i en diskussion. Hur mycket du än vill så kan du inte riktigt släppa taget trots att ni numera ses så sällan.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons