Onsdag 18/12

18 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att fånga tillfället. Du får en chans att testa något som är både annorlunda och unikt, men då gäller det att inte grubbla så mycket utan att våga. Väduren brukar knappast vara feg eller tveka, men just nu fylls ditt tecken av all möjlig oro som kommer från den känslofyllda Månen.

Oxen 20/4-20/5

Du är beredd att ge upp på ett projekt idag när något plötsligt förändras och det blir både enklare och roligare att jobba. Du känner hur du växer med den här uppgiften och hur mycket självförtroende det ger dig att lyckas med ett sådant här projekt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen satsar du på att verkligen lyckas med det som du företar dig. Det blir en harmonisk och bra dag där fokus ligger på detaljer och på att vara kreativ. En konflikt mellan två chefer kan vara både roande och störande på samma gång.

Kräftan 21/6-22/7

Det är mycket känslor i ditt tecken just nu. Du har många vänner omkring dig, men dina tankar vandrar fortfarande till en speciell person. Du hade hoppats på att kunna reparera den skadan som uppstått mellan er under sommaren, men det tar mer tid och tålamod än du tänkt dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vilja och om att lyckas. Du kan vara väldigt envis när du sätter den sidan till och det gör du idag. Det handlar om en privat relation som du inte är bredd att ge upp ännu, och du kan vara väldigt övertalande när du tror på något. Idag lyckas du både charma och smickra din vän.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns inte mycket du kan säga till ditt försvar idag. Du har sagt något dumt och då är det bara att be om ursäkt trots att det tar på din stolthet. Jungfrun är lika envis som de övriga jordtecknen och det är svårt för dig att medge att du gjort fel.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som kan mildra de värsta konflikter bara genom ett par ord. Din intuition och din förmåga att säga rätt saker vid rätt tillfällen är underskattad. Idag kommer din talang väl till pass när två familjemedlemmar ryker ihop på allvar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett strålande humör den hän onsdagen. Något har hänt som göra att saker hela tiden förändras till det bättre och du ser ljust på framtiden. Idag får du ett väldigt bra erbjudande som du inte bör tacka nej till.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om försvar och om att våga var öppen med dina känslor. När du öppnar upp dig riskerar du att bli sårad, men det är också när du är som sårbarast som du verkligen kan knyta an till andra människor. Kvällen blir emotionell.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns många sätt att ge en komplimang på och idag får du en komplimang som gör dig förtjust, förvånad och lite generad. Du trodde inte att den här personen uppskattade dig på det sätt som hen tydligen gör.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är verkligen bra på att uttrycka dig klart och tydligt idag och det hjälper dig när du ska sätta gränser. Du vill inte bli missförstådd eller feltolkad eftersom det tar tid att rätta till den typen av brist på kommunikation. Kvällen ger dig goda nyheter om formen hos en viss person.

Fiskarna 19/2-20/3

Du behåller dina tankar för dig själv idag för du vill inte väcka upp den björn som sover. Du vet att om du säger vad du tänker till din vän kommer hen att bli både svartsjuk och upprörd. Det spelar ingen roll att det bara handlar om tankar inte att du agerar ut dina drömmar.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons