Torsdag 19/12

19 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant dag där du pratar med vissa kollegor som du inte känner så väl. Tack vare din naturliga charm och din humor lyckas du få de här personerna att slappna av och samarbeta som grupp. På kvällen har du något att fira.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intressant och väldigt intensiv torsdag där du får både vara drivande, stödjande och uppmuntrande på samma gång. Du måste ingjuta självförtroende i en kollega som samtidigt måste styras för annars vet du aldrig vad hen får för sig att göra. Hen är en smula oberäknelig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill vila upp dig ordentligt, men det är för stressigt tempo på jobbet för att kunna slappna av och ta det lugnt. Det råder en ganska gnällig stämning och många av dina kollegor är trötta och vill ta ledigt för jul. Du använder dig av din charm för att driva upp humöret hos dina arbetskamrater.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du är alldeles för inställsam mot en kollega så hen blir misstänksam. Det handlar om att du vill ha en tjänst av den här personen men du är lite för rädd för att fråga rakt ut så du försöker lägga upp en strategi där hen inte kan säga nej. Det funkar så där.

Lejonet 23/7-22/8

Du är bestämd idag. Du har ett mål i sikte och när du har det så ger du inte upp. Just nu influeras du mycket av jord vilket hjälper dig att fokusera din härliga energi på rätt sätt och få ut mesta möjliga av din målmedvetenhet. En vän vill träffa dig och det gör dig löjligt glad.

Jungfru 23/8-22/9

Du skaffar dig nya intressen den här dagen. Du får testa på flera saker som du från början antingen dömt ut som läskiga eller tråkiga. Nu när du testar själv så inser du att du varit fördomsfull, de här är saker som är både roliga, lagom spännande och utmanande.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att sätta gränser något du är ganska usel på. Du ogillar att säga nej och du avskyr när dina kollegor eller vänner blir besvikna på dig. Tänk på att du inte alltid kan vara alla till lags. Du måste tänka på dig själv och på dina behov.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under torsdagen testar du en ny idé och den visar sig ha både för och nackdelar. Du måste finslipa lite på det här projektet innan du kan sätta igång det på allvar. Var väldigt målmedveten i ditt sätt att jobba så kommer det att gå bra.

Skytten 22/11-21/12

Du lever mycket på din charm just nu, men när du blir arg eller sur så tröttnar vissa av dina vänner på din nyckfullhet. Du kan inte säga dumma saker och sedan be om ursäkt och hoppas på att allt är förlåtet. Du måste börja tänka innan du öppnar munnen, i alla fall ibland.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir förtrollande, härlig, intensiv, och social. Det blir en riktigt bra torsdag som bjuder på massor av roliga upplevelser och en hel del socialt nätverkande. Inom de närmaste dagarna väntar fantastiskt bra nyheter och du känner nästan på dig det, därav din positiva inställning till det mesta.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att koncentrera dig och det är du ganska dålig på. Du försöker fokusera men dina tankar glider iväg på annat håll istället. Det blir en lite underlig dag där du funderar mycket över det kommande året.

Fiskarna 19/2-20/3

Du lägger pengar på att visa upp dig just nu. Det handlar om du vill vara fin för en viss person de gånger ni träffas eller stöter på varandra av en slump. Du vill att hen ska sakna dig och att hen ska börja ta en mer tät kontakt med dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons