Fredag 20/12

20 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen firar du att du kan varva ned från arbete och ansvar. Det blir en lättsam dag och en ännu mer lättsam kväll. Du njuter verkligen av lite frihet. En vän kommer med ett ovanligt förslag som du faktiskt överväger.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir lite varierande. Den börjar tidigt och slutar tidigt, vilket du tycker är skönt. Eftermiddagen och kvällen kretsar kring julmys. Oavsett vilka traditioner som du har runt jul så håller du hårt på dem och de kräver ofta vissa omfattande förberedelse.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får höra rykten som oroar dig, men du inser snart att de är falska och att det bara rör sig om en person som gillar att skapa kaos. Vi är alla bekant med den där personen som inte kan få nog av skvaller och som är väldigt bra på att sprida allt hen hör vidare.

Kräftan 21/6-22/7

Du får vara försiktig med ditt hjärta. Du är återigen på väg att falla för en person som du trodde du var över. Det spelar ingen roll hur mycket vatten som rinner under broarna, du kan inte låta bli att fängslas av hen när ni väl ses. Hen har något som ingen annan har.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är road av dramat omkring dig. När julen närmar sig så blir din familj lite halvtokig och du kan inte göra så mycket annat än att stå bredvid och iaktta allt som händer. I år har du bestämt dig för att inte låta dig påverkasnegativt utan njuta av julen med drama och allt. Kvällen handlar om vänskap.

Jungfru 23/8-22/9

Du ifrågasätter en policy på jobbet och det är inte uppskattat. Du har en chef som anser att det bästa en anställd kan göra är att inte sätta sig på tvären vilket du gör just nu. Var beredd att stå för dina åsikter oavsett vad.

Vågen 23/9-22/10

Du muntrar upp en kollega som har det lite tungt just nu. Av någon anledning så vet du precis vad du ska säga och göra för att få hen att må bättre. Kvällen blir rolig, men lite annorlunda. Var beredd på att allt kan hända.

Skorpionen 23/10-21-11

Du mår utmärkt just nu. Det finns mycket bra energi i ditt horoskop och det verkar hålla i sig till efter nyår. Just nu behöver du positivitet i ditt liv. Mörkret brukar tära på dig så här års som den här energikicken hjälper dig genom vardagen. Kvällen blir ovanligt harmonisk.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet hur du ska lyckas, men du vet inte vilken kostnad det kommer att få. När man är beredd att göra allt för att vinna så måste du räkna med en viss förlust. Frågan är om priset är värt den förlusten. Det är inte för sent att backa ur ännu.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra och lättsam fredag. Just nu så presterar du inte så mycket på jobbet. Dagen handlar mer om att avsluta och göra klart för lite ledighet. På kvällen träffar du gärna dina vänner. Det blir en mysig, flirtig men ganska sen kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du saknar motivation på jobbet just nu. Många går tidigare eller har redan tagit ledigt så det finns inte så mycket att göra. Det bästa för dig är att avsluta dina projekt och rensa upp inför kommande år så du kan börja om med nya uppgifter och inte harva på med gammalt.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir annorlunda och väldigt känslomässig. Du säger som det är till en nära vän men hen hanterar inte det så bra. Du visste att dina verkliga tankar kunde uppröra hen men du visste inte hur mycket. Kvällen blir både kaosartad och förtrollande på samma gång.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons