Lördag 21/12

21 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en skön och lugn lördag där du lyckas koppla bort kraven från julen helt. Den här dagen fokuserar du på små saker som förgyller livet för dig. Eftermiddagen blir lite stressigare eftersom du vill både hinna med ett eget projekt och hjälpa en vän som kört fast.

Oxen 20/4-20/5

Du vet att du kan vara rätt så krävande mellan varven, men just idag visar du din vänligtaste och mest charmiga sida vilket gör att din familj förlåter dig för dina mindre sympatiska drag. Kvällen bjuder på julmys med vänner eller med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir förvånansvärt effektiv. Du hinner beta av det mesta av det du ska göra redan innan lunch vilket ger dig en viss frihet under eftermiddagen. Ett oväntat möte väcker starka känslor och rör upp minnen från det förflutna.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du går för lång ibland, men idag så vill du provocera för du vill väcka känslor hos en släkting som du tycker uppträder lite avtrubbat. Din idé är att om hen får känna något, oavsett om det är ilska, glädje eller sorg så kommer hen ur sin tillfälliga apati.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om en viss person. Även om du inte träffar hen så känner du ett sug efter att ni ska ses. Det var länge sedan och du kommer på dig själv med att ofta tänka på den här personen. På kvällen hör du av dig till hen och som vanligt så väcker hen en våg av känslor inom dig.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra, men lite stressig lördag. Du har mycket som du ska hinna med så du kan inte ligga på latisdan. Under den här dagen så försöker du få en bekant att göra något som hen tycker är svårt. Du vill utmana den här personen att våga tro mer på sig själv.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du avundsjuk på en vän eller släkting som har gett sig ut på en lång och spännande resa. Du känner att du vill bort, och du skulle kunna ta en sista minuten resa om du har tid och pengar. För dig är miljöbytet viktigare än destinationen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt intresserad av en väns förklaring till sitt beteende den senaste tiden. Hen har varit rätt så irrationell och det har gått ut över hen familj och till viss del dig. Nu vill din vän be om ursäkt och berätta vad det är som är fel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar ett steg i rätt riktning idag. Det handlar om att du äntligen kan vara fri från svartsjuka, ägnadebehov och oro för framtiden. Det blir en avslappnande lördag där du tar hand lite extra om dig själv och om din familj.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir stressig på många sätt. Du har mycket du ska hinna med och tiden är begränsad. Det som är extra bra är att du har massor av energi från Solen just nu som hjälper dig att höja tempot utan att bli stressad. Kvällen handlar om en oskyldig men trevlig flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ifrågasätter en hel del just nu som har med ditt arbete att göra. Det är bra att det är helg och att du kan komma ifrån lite och fokusera på viktiga mål för stunden. Under dagen får du ett formbesked från en vän eller släkting som är väldigt positivt. Det väntar även fler roliga besked den här helgen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har så mycket att fundera över att du inte märker att du slarvar med ett projekt och det i sin tur leder till att du får göra om och göra rätt. Hela dagen är lite i samma stil, du får göra om saker som du slarvat över och du grubblar mycket över dig själv och över dina känslor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons