Söndag 22/12

22 dec, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under söndagen tappar du bort dig i dina ambitioner att skapa det rätta stämningen. Du glömmer bort att det handlar mer om att vara tillsammans med dina nära och mindre om all mat och alla presenter som du känner att du måste ordna. Varva ned, köp julskinka och strunta i att göra allt själv.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir trevlig men intensiv, du vill hinna med många olika projekt och du blir även involverad i vissa saker som du egentligen inte hade tänkt vara med på. Trots allt så blir det en mysig söndag där du börjar känna av julstämningen på allvar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att trotsa logiken och följa ditt hjärta. Din intuition är stark just nu tack vare Månens placering och din magkänsla hjälper dig när inte förnuftet räcker till. Idag hamnar du i en sådan situation att du måste våga lita på din magkänsla.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Dagen blir rolig men lite stressig. Du har mycket som du ska få klart innan julen och du verkar även jobba en del så det blir inte så mycket tid över.  Idag hittar du den prefekt julklappen till din vän. Det är en present som visar hur mycket hen betyder för dig.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir väldigt lugn och behaglig. Du fokuserar på att göra saker som du vill och försöker att strunta lite i alla krav utifrån. Du är ganska bra på att prioritera på ett sådant sätt att du inte blir uppjagad eller sönderstressad trots helger, jul och släktbråk.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en ganska rationell person som verkligen gillar ordning och reda, men när det är jul så försvinner din rationella sida upp i rök och du frossar i allt från julmat till paketinslagning. Du fyller hemmet med pepparkasdoft och saffransbiscotti, allt för att skapa rätta julstämning.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att släppa en person som du glidit ifrån men som du ändå klamrar dig fast vid. Ni har aldrig och är fortfarande inte bra för varandra. När ni umgås så skapas det konflikter och negativ energi, ändå så vill du inte släppa taget helt.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen handlar om glöggmingel och adventsmys. Det blir en härlig och inspirerande söndag där familjen och julen är i fokus. Den här dagen är som gjord för att koka knäck och baka bullar. Kvällen handlar om någon du bryr dig om väldigt mycket.

Skytten 22/11-21/12

Du är lite orolig för en vän som du inte hört av på ett tag. Hen tenderar att bli väldigt inåtvänd mellan varven och nu när ni är så lång ifrån varandra är du rädd att hen ska börja grubbla över livet, meningen och allt annat som bekymrar hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen kretsar helt kring två saker. Familjen och en viktig hobby eller sport. Det blir en dag som bjuder på spänning, glädje, nyheter och en massa julmys. Idag får du höra något som gör dig både förvånad och rörd. Du hade önskat att de här skulle inträffa, men du har inte riktigt vågat tro på det.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns mycket du kan göra som kan underlätta en familjemedlems liv just nu. Genom att vara uppmärksam och lite extra omtänksam så vinner du både hens förtroende och hens tacksamhet. Under kvällen träffar du vänner som du inte sett på länge.

Fiskarna 19/2-20/3

Du grubblar nästan lika mycket idag som igår. Det handlar om framtiden, om din osäkerhet och om din oförmåga att orka ta tag och göra något åt situationen. Du hoppas på att saker ska lösa sig av sig själv om du bara är tålmodig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons